@acvd43xa7w Ty si povedala ty ale ja otroka zo seba robiť nebudem Pekná mladá šikovná pokladníčka mi bude účtovať nákup , ak nie tak pôjdem nakupovať inde
Je to úplne skvelé ináč teraz som v Anglicku a tu je to bežné, mne osobne oveľa viac vyhovujú... tak som sa smiala, keď som počula, že na SK to spravili lebo akurát sme sa tu s kamoškou rozprávali, že by to mohli urobiť aj u nás a o dva týždne to bolo
@james144 ... a mozno ostanu u zamestnavatela ako kontrola ... a ked si napr. mia246 (hore) nenablokuje jogurt, tak ju zbalia do vreca a poslu ju do Zotta na ovocie do Jogobelly
ja keď som to videl v Anglicku (tam to nikto nestrážil, takže sa dalo dačo aj potiahnuť), tak som si povedal, že pane bože toto keď bude na Slovensku, ta to by dopadlo.... rada cigánov by pri tom stála a teraz pozerám, že už aj u nás to je
aha, Tesco, to je ten veľký dom na okraji Trenčína, ten som minule videla z lesa... tam som ešte nebola, čo také tam majú okrem nezdravej žranice a postrekovaného ovocia?
@camilla taká elektronická mašinka kde si sama skenuješ čiarové kódy a ukladáš tovar do tašiek. Meria to aj hmotnosť takže to nieje možné jednoducho obísť.
minulý týždeň sme tam boli a naši tam chceli ísť. ale keď som videla, že tí ľudia tam stáli nenormálne dlhú dobu, tak som ich presvedčila aby sme radšej využili ten klasický spôsob platenia nákupu ale ktovie, môže to byť fajn. nabudúce vyskúšame
@18miki18 to my nechýba, nemaj strach .....len by som bol zvedavy keby sa kazda predavacka vysrala na svoju robotu ze ako by si ty hrdina potom nakupil , mal by si vazit slova
jasné, keď som si kupovala asi 4 veci a nenormálna zábava, som si sama zadala pin, dala do tašky, všetko. zábava
ale na veľké nákupy chodíme s mamčou radšej normálne, neviem si predstaviť že to všetko by sme tam mali blokovať ( aj ked niektorým predavačkám to trvá ako lačnej krave sa vykakať...)
btw, neviem ako by ste to veľmi chceli odrbávať keď u nás v NR je normálne taký ten pípač ked človek ztadial vychádza
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
51 komentov
@bejak Aspoň nie som sama ,aj mne to pripomína hru na predavačku...
@lilushka19 zee somsa citila ze fest mi to ide ale ak bytam ta teta votm stroji nehovorila tak neviem neviem cito zvladnem D
@acvd43xa7w Ty si povedala ty ale ja otroka zo seba robiť nebudem Pekná mladá šikovná pokladníčka mi bude účtovať nákup , ak nie tak pôjdem nakupovať inde
je to hygienickejšie, rýchlosť závisí odo mňa
@matheusko a možno budú robiť niečo iné
ale na veľké nákupy chodíme s mamčou radšej normálne, neviem si predstaviť že to všetko by sme tam mali blokovať ( aj ked niektorým predavačkám to trvá ako lačnej krave sa vykakať...)
btw, neviem ako by ste to veľmi chceli odrbávať keď u nás v NR je normálne taký ten pípač ked človek ztadial vychádza