Mám najlepšiu kamarátku, teda myslím, že som ju tak mohla nazvať.. až do teraz. Proste mám pocit, že ma stále ponižuje, a rozkazuje mi čo mám a nemám robiť. Keď sme sa naposledy pohádali, nebavila sa so mnou. O hodinu mi zavolala, že niečo potrebuje a ja
poznám taký pocit že na vine si ty, ale sakra nejako si vtlč do hlavy, že nie si! pretože potom ťa bude využívať ešte viac...skrátka jej ukáž, že tudy cesta nevede...držím palce
PRESNE ten istý problém som cca. pred týždňom riešila aj ja.
Povedala som "kamoške", že mi to jej neustále ponižovanie a nadávanie vadí. Vzápätí mi povedala, že som piča.
Poslala som ju do... preč.
Prvých zopár dní som mala brutálnu depku typu "mám rada tú babu, čo som spoznala pred 4 rokmi - nie túto kreatúru, čo síce vyzerá ako ona, ale nie je to ona; prečo sa zmenila?!"...
Ale teraz, keď ma to prešlo... uvedomujem si, že bez nej som omnoho šťastnejšia, menej podráždená...
ako mozes pri nej vydrzat? :/ toto v ziadnom pripade nieje naj kamoska,dokonca ani kamoska, vies ako vizera skutocne naj priatelstvo?..ja mam 2naj kamosky vsade chodime spolu kazdy den sme vonku a robime blbosti ked chceme ist nakupovat tak nejdeme dve ale tri ked som ja chora prinesu mi ucivo ked su ooni tak zas eja im ,stalo sa ze sme sa aj pohadali..ale to vacsinou bolo aj mojou vinou..ked mam depku alebo fakt zlu naladu nemam chut sa s niekym rozpravat ...proste vsetky tieto veci ti v tom "priatelstve" chybju
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
nech sa paci, kvalitka len a len pre teba a tvoju najlepsiu kamaratku
Povedala som "kamoške", že mi to jej neustále ponižovanie a nadávanie vadí. Vzápätí mi povedala, že som piča.
Poslala som ju do... preč.
Prvých zopár dní som mala brutálnu depku typu "mám rada tú babu, čo som spoznala pred 4 rokmi - nie túto kreatúru, čo síce vyzerá ako ona, ale nie je to ona; prečo sa zmenila?!"...
Ale teraz, keď ma to prešlo... uvedomujem si, že bez nej som omnoho šťastnejšia, menej podráždená...
je to super pocit
Samozrejme nie tak....... diktatorskym..... len ten clovek sa miernil ked zistil, ze uz nadomnou nema kontrolu
Tieto veci sa vyriesia obvykle same.