Ja som vždy offline pre všetkých, online som len keď sa pozerám, či niekto, komu potrebujem napísať je tam Ale neznášam to, lebo vždy si niekto všimne, že mi po pol roku svieti zelené kolečko a napíše mi (a mňa nebaví písať si s ľuďmi na nete) (ach)
len pre otravného bratranca nonstop.. ale občas sa dám offline nachvíľu ked ma niekto veľmi otravuje, alebo keď nemám náladu tak sa dám offline úplne alebo online len pre pár ľudí..
Vzdy som offline. Potom ked som nahodou na chate cez adium, hodi mi to online a dokym si to zase nevypnem, mam to online. Ale inac neriesim absolutne, ci pri mne maju zelenu gulku alebo nie.
jo.pre niektorých je to trvalý nemeniteľný stav,vlastne okrem jednej kamošky a troch ľudí využívam gmail chat a birdz ts lebo tu a tam už mám všetkých na kt záleží narozdiel od fb
väčšinou to mám len pre pár ľudí online ale keď niečo potrebujem tak sa dám online pre všetkých ale to je málokedy a zase niekedy sú obdobia keď som off pre všetkých
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov