u nás vo firme bolo hlasovanie, či ju chceme alebo nie, keďže väčšina tu pracujeme na živnosť a hlasovala som, že chcem takže asi by sa mi patrilo ju aj využívať, ak ich budeme mať
Len fitko do ktoreho chodim v priemere 3-4x tyzdenne ma clenske mesacne okolo 90€, takze ano, MRTE sa mi oplati a este pomimo obcas yoga ci plavaren, snad coskoro aj sauna. Ja uz si neviem predstavit ze by som ju nemala. Tu v BA je 23e/mesacne absolutne nic za tolko sportovych aktivit.
@willbebetter to ano, pri tychto aktivitach, ake mas sa to potom rozhodne oplati, u mna by sa to na vacsinu aktivit asi nevztahovalo a preto zvazujem, ci to bude mat zmysel
@sasi2680 nie, celu sumu, ale je to smiesne, platili by sme 70% a zamestnavatel 30%..."skvely benefit"
@10 no tak ak to nevyužiješ, tak sa ti to fakt neoplatí, ale verím tomu, že veľa zamestnancom sa to oplatí.. a nie v každej firme tieto karty vôbec sú, takže podľa mňa benefit to môže byť, aj ak by ti preplatili len 30% naozaj aj tie fitnescentrá sú dnes drahé, ak si vo väčšom meste..
@sasi2680 ved to prave zvazujem, lebo na vacsinu sportovych aktivit, co mam by sa to nevztahovalo, ale premyslam nad chodenim do fitka, cize predpokladam, ze by to bolo vyhodnejsie ako permanentka... Ano, nie su vsade, ale vzhladom na to, ze sme obrovska medzinarodna spolocnost, tak tie smiesne benefity, co tu ponukaju su skor na smiech
tak áno, na to fitko minimálne by sa podľa mňa oplatilo.. ak by si tam teda potom chodil pravidelne.. ale tak nefunguje to tak, že si to buď môžeš jeden mesiac dobiť, alebo nemusíš?
no tak ak je to veľká firma tak potom áno, mohli by preplácať aj viac ja sa práveže čudujem, že nám to ponukli, ako malej firme a ešte pracujúcim na živnosť a chcú preplatiť polovicu
@sasi2680 tak este nabrat odvahu a ist tam hej, myslim, ze to mozes kedykolvek zrusit, takze ak dalsi mesiac nechces, tak nemusis
To mate dost super, obdivujem tieto male firmy, ktore sa takto staraju o svojich zamestnancov, kiezby to bol aj nas pripad to rozhodne vyuzi, s 50% zlavou to znie fajn
mame ju bezplatne, takze ma to vobec nemotivuje ju vyuzivat :'D asi raz som ju pouzil na plavanie a raz an teambuildingovy bowling
ale za starych cias, ked mi za nu strhavali polku vyplaty, tak som ju radsej vyuzival no
aj ked, nepamatam si, ze na co vlastne
@willbebetter tak chodim hravat tenis, ale ten bud do nasho arealu alebo niekde, kde kartu neberu, potom behavat a cvicil som doteraz doma, akurat to cvicenie by som mozno zmenil za fitko, aby ma to donutilo chodit castejsie + mozno nejake obcasne plavanie. ....hmmm, ta joga znie tiez celkom fajn
Niektore sportoviska rusia zmluvy s multisport alebo vyrazne obmedzuju jej pouzivanie lebo sa im to neoplati. Ako ono to vyzera ako super vec, ale IMHO to zas tak super nie je. Ale asi pre niekoho, kto sa venuje raz tomu a potom zas onomu je to fajn. Ma jednu kartu a tam mu plati na viacerych miestach.
@thinkaboutjustice jjj, taketo kolektivne sporty to ale hradi v nejakom pomere
Viem ze na bedmintone ti zaplati 1/2 toho poplatku
A bowling asi 1/5
Co akoze bolo fajn, ked sme vsetci kolegovia mali karticky a platili sme len tym
pozri si na stranke kde vsade sa da vyuzit, je tam toho fakt strasne vela. aj zaujimave veci ako skola chrbta, fyzioterapia a tak. podla mna si ju na par mesiacov aktivuj a uvidis co vsetko nove budes moct objavit a keby sa ti nepacilo tak si ju zrusis.
nie je to samozrejme uplne terno, ako tu uz bolo spomenute, niekde je poskytovanie sluzieb limitovane, ale to uplne chapem. a ta moznost vyberu/obmienania/slobody je na nezaplatenie .... (napr. uz len to fitko, niekedy ho striedam z cistej roztopasnosti, ze sa mi chce skusit nieco ine ked idem robit len kardio napr., tak zbehnem do ineho fitka a mam novy zazitok - z kazdeho si vytiahnem to dobre). Rutina je obcas smrt
zelam nech si spokojny
@limitles uf, to ti ja presne neviem povedat ci to musi ponukat zamestnavatel alebo si ju mozes zadovazit aj tak...skus pozriet na ich webe » multi-sport.sk/...
Ja som ku vyuzivala a platili sme nejakych 13€, bolo to super lebo plati aj Cr aj Svk,tak ked som v Prahe chodim si do fitiek,welnessu, v Brne Maximus Resort je zlava pri multisportke a na Slovensku hlavne fitka, mesacne stoji fitko najlacnejsie 40€
@jasmiine czk multisportka plati aj na svk vauuuu to som minule chcela zistit ale nejak soml sa v tom stratila... to je super!!! lebo ked som cez sviatky sla na svk, tak za 3 vstupy do fitka ssom zaplatila dohromady 15e a to je pomaly tolko co ta karta stoji (a to ju mam zdarma)
Pointa je potom presne opacna - nepotrebujes riesit, ktore fitko je najlacnejsie a mozes vyuzivat vyhody aj toho najdrahsieho ktore je v ponuke @semhamforas
My máme také mini fitko priamo na koleji, kamarat tam mal rocne členské (čo je asi 7 eur na celý rok). A teda ja som pred 2 rokmi chodila cvičiť s ním, takže som to mala úplne zadarmo (keďže on mal kľúčik a mohol tam ísť kedy chcel) a vlastne mi ešte robil aj trénera a on mal aspoň spoločnosť, takže to bolo super!
Ale to som mala vtedy 55 kg, teraz mám zas o 10 kíl menej :/ Takže najskôr musím nejak začať znova pravidelne jesť a pribrať a až potom by som do toho šla znova
@willbebetter to veľmi dobre viem, keďže ju mám. Pointa môjho príspevku bola v tom, že ak vezmem do úvahy aj to najlacnejšie fitko z ponuky, tak sa to oplatí. Ak budem brať do úvahy aj ostatné-drahšie, tak sa to samozrejme oplatí viac.
@semhamforas no ale to podľa mňa tiež nie je bohviečo, na rok sa zazmluviť s niekym.. hlavne ak napríklad uvažuješ nad tou kartou, že možno aj potom začneš cvičiť, takže sa asi nezazmluvním hneď na rok na nejaké fitko, ked neviem, či ma to bude baviť.. tak bud ťa pohyb baví a tú kartu využiješ aj na iné aktivity, alebo to fakt nemá zmysel ved tú kartu si nemusíš dobiť každý mesiac.. ale ked sa zazmluvníš na rok , tak si to proste musíš zaplatiť, aj ked tam pôjdeš 3x do mesiaca
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
najlepšia vec ever ked si vo väčšom meste kde su zaazmluvnený zo skor všetkými sportoviskami
Ale našťastie to je len taká mesačná zadarmo, takže s normálnou si počkáme, kým budem zas funkčná
Len beztak mi nepokrýva všetky moje aktivity - ale dosť na to, aby sa mi oplatila aj tak
@sasi2680 nie, celu sumu, ale je to smiesne, platili by sme 70% a zamestnavatel 30%..."skvely benefit"
no tak ak je to veľká firma tak potom áno, mohli by preplácať aj viac ja sa práveže čudujem, že nám to ponukli, ako malej firme a ešte pracujúcim na živnosť a chcú preplatiť polovicu
To mate dost super, obdivujem tieto male firmy, ktore sa takto staraju o svojich zamestnancov, kiezby to bol aj nas pripad to rozhodne vyuzi, s 50% zlavou to znie fajn
ale za starych cias, ked mi za nu strhavali polku vyplaty, tak som ju radsej vyuzival no
aj ked, nepamatam si, ze na co vlastne
Viem ze na bedmintone ti zaplati 1/2 toho poplatku
A bowling asi 1/5
Co akoze bolo fajn, ked sme vsetci kolegovia mali karticky a platili sme len tym
nie je to samozrejme uplne terno, ako tu uz bolo spomenute, niekde je poskytovanie sluzieb limitovane, ale to uplne chapem. a ta moznost vyberu/obmienania/slobody je na nezaplatenie .... (napr. uz len to fitko, niekedy ho striedam z cistej roztopasnosti, ze sa mi chce skusit nieco ine ked idem robit len kardio napr., tak zbehnem do ineho fitka a mam novy zazitok - z kazdeho si vytiahnem to dobre). Rutina je obcas smrt
zelam nech si spokojny
@sasi2680 napríklad