Vyvolanie krámov (krámov ako krámov, nie ako krámov) :D
Baby, chcela som sa opýtať, že či sa vám už stalo, ked v priebehu pravidelneho cyklu vam zacala meskat menstruacia? Dva-tri tyzdne? Po vyluceni akejkolvek moznosti otehotnenia (iba ak počatie z Ducha Svätého ).. Čo ste v takomto prípade robili, prípadne n
ja mavam uz tri roky kazdy mesiac pravidelne a presne na den a teraz zrazu dva tyzdne nič... ale včera to prišlo, tak nič nevyvolávaj a počkaj si navyše v tom skoršom veku (14-18) je meškanie v norme (to mi povedala doktorka) dokonca aj 3-mesačné a v prípade že spontánne príde, všetko je OK... samozrejme nie na veky...
dakujem za rady teda D skusim asi najprv ten paradajkovy dzus, plus kupel, plus silu vôle a vesmírnu energiu @antifunebracka.. neviem no, ale takéto násilne vytvorené komenty len za účelom """pobavenia""" mi prídu nanajvýš trápne.. ale, to je vec vkusu
@didrinka v tvojom veku úplne normálne... hlavu by som si s tým nelámala a ak si bola náhodou predtým chorá, stres alebo podobne... ja som ju mávala všeliakú do osemnástky
ano, stalo (nemala som sice nikdy pravidelny, ale raz mi meskali 2 mesiace, co je uz aj na mna vela), po skusani klasiky ako je cervene vino a horuce kupele, som sa nakoniec vybrala ku gynekologovi, ktory mi pichol vyvolavacku
ja som raz užívala silné antibiotiká alebo lieky proti bolesti keď som mala vytknutý členok a kramy sa mi potom nedostavili na čas ale aj o tri týždne neskôr...a zase keď som mala v škole veľké stresy tak prišli aj o týždeň a pol skôr..
mne sa stalo ze jeden mesiac vobec neprisli...som sa poradila s lekarkou a povedala ze u zdravej zeby/dievcata sa raz za rok moze stat resp. stava sa take nieco...staci len pockat...
radšej meškajúce kramy ako dvojtýždňový cyklus, viem ot tom svoje
minulé prázdniny som mala 10-dňové kramy 4 krát, myslela som, že ma drbne máš 15, neviem, kedy si mala prvú menštruáciu, ale prvé 2-3 roky nemusí byť pravidelná, takže nie je nič výnimočné keď mešká pár týždňov, alebo nepríde aj pár mesiacov..
@loollindussig ja som na tom rovnako bola ,ale to sa časom upraví
v tvojom veku je to bežné ja som na tom však skôr bola opačne ..mala som to aj 2X do mesiaca ...a skús ako ti tu už poradili ľudia ...horúci kúpeľ ,ale vážne taký vriaci ,potom červené víno ,to k tomu kúpeľu ...a skús sa namáhať ...fyzická aktivita ...najmä ako cvičenie,alebo zohýbanie sa ......a zaručene dostaneš
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
v tom prípade kašli na to... prípadne sa začni tešiť z toho, že bude chodiť zriedkavejšie
Nabuduce Google
» www.zdravie.sk/sz/510/t354449/...
@majo16 v 15-tich rokoch by už mohla vedieť, že si antifunebracka robí len srandu... a čo...
minulé prázdniny som mala 10-dňové kramy 4 krát, myslela som, že ma drbne máš 15, neviem, kedy si mala prvú menštruáciu, ale prvé 2-3 roky nemusí byť pravidelná, takže nie je nič výnimočné keď mešká pár týždňov, alebo nepríde aj pár mesiacov..
v tvojom veku je to bežné ja som na tom však skôr bola opačne ..mala som to aj 2X do mesiaca ...a skús ako ti tu už poradili ľudia ...horúci kúpeľ ,ale vážne taký vriaci ,potom červené víno ,to k tomu kúpeľu ...a skús sa namáhať ...fyzická aktivita ...najmä ako cvičenie,alebo zohýbanie sa ......a zaručene dostaneš