máme stromček prepchaný červeno-zlatými ozdobami, taký chrabromilský. márne som dnes presadzovala farby mojej fakulty ale raz zeleno-strieborný stromček bude!
máme čisto červený, pričom hore sú gule maličké a potom nadol čoraz väčšie, asi 4 veľkosti gúľ máme , slzy, červené reťaze, sviečky a drevené vyrezávané ozdoby...
mame vela farieb, duhove svetielka a paci sa mi to tak, ale aj dvojfarebny zladeny by sa mi pacil a v buducnosti by som vo velkom dome nemala problem ozdobit aj dva rozne stromceky a kazdy dat inam
Kedysi býval dvojfarebný, minulý rok fialový, tento rok je medený (lebo v januári mali v kauflande výpredaje a našli sme v tescu odpovedajúce gule
A máme na ňom málo svetielok A musel umrieť. (nieže by mi to bolo ľúto.. )
Ja váčšinou nezdobím, ale keď už niekedy, tak nahádžem všetko. Nie každý má zmysel pre môdu. Inak tie šnúry nie sú girlandy? Lebo aspoň u nás to tak voláme. :ehm:
ani neviem, za ktorú možno sť hlasovať
my máme farebné svetielka, tie reťaze sú v jednej farbe, gule sú v dvoch farbách a potom máme ešte dosť slamených ozdob alebo drevených, tie sú farebné.. a salónky a kolekcie vo farbe, aké naši dostávajú v robote
kedysi sme mali nechutný vygrcaný riedky umelý a na to mnohofarebné otrasné ozdoby a farebné svetielka - bolo to ako vidličkou do oka
posledné roky máme síce tiež umelý, ale už normálne vyzerajúci, hustý a ozdoby ladené do zlata a také tie klasické bieložlté svetielka. nie je ako z katalógu, ale vyzerá podľa mňa fajn.
presne ako @30 , mame slamene ozdoby, susene pomarance, celu skoricu, medovniky a par hackovanych ozdob.
strasne nenavidim vsetky tie farebne gycove stromceky s chlpatymi retazami a gulami, ale fakt hrozne a neviem si pomoct, ani ten nas nie je uplne podla mojich predstav ale problem je ze ja ani neviem ake su moje predstavy. uz as tyzden sa snazim najst napad na stromcek ktory by sa mi pacil ale neuspesne
Mam svoj vlastny sposob. Nie je to, ze bez rozmyslu nahadzem vsetko farebne, ale je pestrofarebny, pretoze si davam zalezat na tom, aby zdobenie nasho stromceka zachovavalo staru tradiciu, ako sme ho zvykli zdobit, ked som bol este male decko. Mame napriklad plno vianocnych gul a ozdob, ktore su stare uz 20+ rokov a nove nekupujeme. Ozdobim ho teda roznofarebne ale tak, ze vyzera dobre a pripomina mi detstvo.
máme veľký živý strom a kopu starých aj nových ozdôb ale býva doladený vlastne do oranžovo-strieborna takže zo starých ozdôb používame len tie čo ladia. a kopa rôznych tvarov a druhov gúľ, lebo ten stromček je zväčša strašne krivý tak sa to snažíme dajak zakryť. a už sa teším na tohtoročný smrek, lebo je to najpichľavejší strom ever a budeme mať krásne ruky.
mame zlatocerveny, v kuchyni este mensi modrostreiborny, podla mna su obi2 skarede, zacala som ich zdobit ja, ale potom prisla mama a zacala sa mi do toho pchat a vesat tam vsetko co uznala za vhodne, tak som sa na to vykaslala
stromček má byť farebný a najlepšie ovešaný tými krásnymi starými guľami, ktoré sa už teraz nevyrábajú. (a ak hej, tak sú megabrutál predražené.)
dôraz kladiem na môj pôžitok z pohľadu na stromček.
a neznášam jedno-dvoj farebné stromčeky z tých umelých gúľ za 5 korún z teska. je to hnusný gýč, z ktorého nemôže mať nikto ozajstný vizuálny zážitok.
Každý rok máme ten istý umelý stromček na ktorý navešáme tie isté ozdoby. Máme na ňom iba rôzne farebné gule rôznych veľkostí, strieborné reťaze a najobyčajnejšie modro-červené svetlá.
Je škaredý a je mi to jedno, lebo som ho ozdobil za 10 minút.
Ano, pristúpil som k nemu ako k celým Vianociam. Budem sa smažiť v pekle. Hlavne, že je dovolenka! Aspoň na niečo sú Tí klérofašisti dobrí!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
49 komentov
nepáči sa mi, ani som nesúhlasila s výzdobou
mne sa páčia jednoduché stromčeky, neprepchaté, max dvojfarebné
tento rok máme takýto
A máme na ňom málo svetielok A musel umrieť. (nieže by mi to bolo ľúto.. )
my máme farebné svetielka, tie reťaze sú v jednej farbe, gule sú v dvoch farbách a potom máme ešte dosť slamených ozdob alebo drevených, tie sú farebné.. a salónky a kolekcie vo farbe, aké naši dostávajú v robote
posledné roky máme síce tiež umelý, ale už normálne vyzerajúci, hustý a ozdoby ladené do zlata a také tie klasické bieložlté svetielka. nie je ako z katalógu, ale vyzerá podľa mňa fajn.
strasne nenavidim vsetky tie farebne gycove stromceky s chlpatymi retazami a gulami, ale fakt hrozne a neviem si pomoct, ani ten nas nie je uplne podla mojich predstav ale problem je ze ja ani neviem ake su moje predstavy. uz as tyzden sa snazim najst napad na stromcek ktory by sa mi pacil ale neuspesne
ale ked tak nad tym rozmyslam, je fajn ked su na nom salonky
Preto môj stromček už druhý rok vyzerá super fialovo-modro-ružovo-zeleno-oranžovo ^^
dôraz kladiem na môj pôžitok z pohľadu na stromček.
a neznášam jedno-dvoj farebné stromčeky z tých umelých gúľ za 5 korún z teska. je to hnusný gýč, z ktorého nemôže mať nikto ozajstný vizuálny zážitok.
my máme tohto roku krásny hustý stromček a nemáme na ňom nič iné len svetlá, salonky, kolekcie a slamené ozdoby a všeeetky gule vraciame nas5 na pôjd!
som nečakala že by to mohlo vyzerať dobre ale vyzerá to sákra fajne
Je škaredý a je mi to jedno, lebo som ho ozdobil za 10 minút.
Ano, pristúpil som k nemu ako k celým Vianociam. Budem sa smažiť v pekle. Hlavne, že je dovolenka! Aspoň na niečo sú Tí klérofašisti dobrí!