a ony to robia ešte v zime -.-" čiste náhodou by som nechcela byť v ich tele ani na sekundu až budú mať nejakých 30 rokov a budú behať s rukou na krížoch
@antifunebracka Kto vymyslel tú módu musel byť praštený na hlavu. Zle to vyzerá a zo zdravotných dôvodov to tiež nie je bohviečo, lebo vysvetliť, pripečenej babe, ktorá si také rifle buchla aj v zime, bolo neuveriteľný problém. Čo tam po holých krížoch, hlavne, že som ,,sexi".
podľa mňa ste do všetci celé doplietli, sa dohodnime či sa bavíme o bedrových rifliach, ktoré za istých okolností vyzerajú znesiteľne - pokiaľ je vonku nad 20 stupňov samozrejme, alebo o tých takých čo je v nich ešte dostatok miesta , tie sú zase praktické, lebo ich slečny využijú ak budú mať vďaka predchádzajúcej móde bedrových nohavíc isté...ehm, problémy, ktoré si budú vyžadovať plienky.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
ale strasne sa mi lubila moda bedrovych nohavic. 2004, vrat sa!
A ideálne v chladnom počasí a ku krátkej bunde.
a ony to robia ešte v zime -.-" čiste náhodou by som nechcela byť v ich tele ani na sekundu až budú mať nejakých 30 rokov a budú behať s rukou na krížoch
This
Nie nevyzera
ano ale zasadne musia byt rifle aspon o cislo mensie idealne o 2
@nationalgeographic aj ta pojebem do rici jak on