"To, čo sa každú nedeľu ozýva z okien každého bytu na sídlisku, to sú zvuky lásky. To nehučia vysávače, to hrajú anjelské lutny. Vysávame, lebo vás milujeme, tak by ste si to už konečne mohli zapamätať!"
Slová ktoré kedysi išli z úst ľahko sa teraz nahrádzajú gestami, ktoré zostereotypnievajú...
ja ked mám niekoho uprimne rada,lubim,prejavim to. nedá mi to.ten clovek chcem,aby to vedel,citil.
tento tyzden mam take obdobie,že vyznavam svoju lasku okoliu-doma sa ma aj pytali,či je so mnou akoze vsetko v poriadku a tu vidiet,že málo si vravíme,že sa máme radi.
ale napr. kamaratov ked som objala a povedala im,že ich mám rada,tak tí mi to opatovali to padlo dobre.
myslím že aj hej. Hovorím to pomerne často mojim najbližším, pretože človek nikdy nevie čo sa môže o pár minút stať.... a aj mne to dobre padne keď mi to niekto občas povie.... a aj dnes som mala telefonát "Ahoj, ja len že ťa ľúbim...." môj ocino je super
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
Ale podakovat viem.
Normalne "dakujem". O,o
"To, čo sa každú nedeľu ozýva z okien každého bytu na sídlisku, to sú zvuky lásky. To nehučia vysávače, to hrajú anjelské lutny. Vysávame, lebo vás milujeme, tak by ste si to už konečne mohli zapamätať!"
Slová ktoré kedysi išli z úst ľahko sa teraz nahrádzajú gestami, ktoré zostereotypnievajú...
ako? že ďakujem. a myslím to úprimne. a ak ten človek nie je mešuge, tak to cíti
Teraz poviem "že dzik" ľudia sa zasmejú a skamarátime sa.
tento tyzden mam take obdobie,že vyznavam svoju lasku okoliu-doma sa ma aj pytali,či je so mnou akoze vsetko v poriadku a tu vidiet,že málo si vravíme,že sa máme radi.
ale napr. kamaratov ked som objala a povedala im,že ich mám rada,tak tí mi to opatovali to padlo dobre.