@drejka ...mozno to bolo trochu uz prehnane...ale aj tak...chlap spravi pre babu hocico a este je aj kkt a to len rpeto,ze ju ma moc rad...fakt to niektore nevedia docenit...
Mne raz jeden chlapík už tak mierne podgurážený alkoholom hovorí že " Ty máš tak krásne prsia že si ťa asi vezmem, vezmeš si ma ?" "určite nie" a on že " prečoo šak ja by som ti daroval možno aj dom"... no bolo to milé musela som odmietnuť
ten môj často pre zlepšenie nálady vypustí nejaký hlod do ovzdušia.. keď ide ale do tuhého a mal by mi vyznať lásku ako najlepšie vie nepoužíva žiadne prehnané slová alebo to neopisuje ako neviemaký básnik... povie mi to tak jednoducho a tak krásne, že je to viac ako otrepané romantické "recepty" pre ľudí bez fantázie. a to si cením
volaky ožraty domorodec ma raz v krčme pozyval na drink a vykladal mi pri tom že mam žlte zuby, najlepši bol barman, ked ho zdrbal, že takto sa ženy nebalia
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
To je super, ako to opisuješ
a tak vela inych kravovin som si už vypočula
- mas take sexy meno, vies, ako smolkova zmrzlina
- ty si to najkrajsie a najskaredsie zaroven, lebo si jedine
- si pekna, si jak z teflonu, ti nevidno stecenu slzu
(na tieto si spominam, ale moj drahy je expert na taketo komplimenty)
nech sa paci
TAK!
(chybali tu niake normalne komenty )
a ja čo neni pekné? a on, to sa tak hovorí....a ja tak páľ do piče !, to sa tiež tak hovorí.......
filip
Proste nie kazdy ma nadanie volit spravne slova v spravnych situaciach , vystihnut do posledneho zrnka romantiky tu spravnu naladu......
ale to neznamena, ze nemiluje rovnako intenzivne....
ten môj často pre zlepšenie nálady vypustí nejaký hlod do ovzdušia.. keď ide ale do tuhého a mal by mi vyznať lásku ako najlepšie vie nepoužíva žiadne prehnané slová alebo to neopisuje ako neviemaký básnik... povie mi to tak jednoducho a tak krásne, že je to viac ako otrepané romantické "recepty" pre ľudí bez fantázie. a to si cením
Najvááác
toto mi vrátnik bežne zabíja
No ale tak si predstav, že si žena, ktorá považuje podlahu posypanú lupeňmi ruží za ultimátne dobro, nerýpla by si si?
A keď už si spomenula tú kompatibilitu, možno bolo treba zahodiť aj tie ženy
Tak to bol komplexny problem no evidentne ste sa k sebe nehodili.
Inak zdielam tvoj nazor s tym poucovanim ohladne zlozvyskov.... moj nazor je taky, ze zlozvyky robia zivot zmyselnym
Len by sa nemala prekrocit unosna miera
(Ak si fakt myslel zmyselným, považuj horeuvedené za môj cholerický tik.)
a keďže sme spolu vtedy boli vonku len druhý alebo tretíkrát, tak ja som v snahe nezaľúbiť sa zo srdca spravila čudne tvarované poprsie
...a nie... nepomohlo mi to
ale zmyselny = pozitkarsky
a zmyslupny = majuci vyznam, perspektivu
ci ?