áno a môžme rovno zachraňovať armádu(ako som dnes čítal), zdravotníctvo, školstvo, sociálne odkázaných ktorých hrubo zasiahlo zdražovanie, dôchodcov, študentov, autobusárov a v neposlednom rade úradníkov.
Mno ľudia držím vám palce ale myslím že aj Ježiš ktorý na púšti rozmnožil pár rýb a chlebov aby nakŕmil dav by mal čo robiť aby z jedného koláča toto všetko zachránil.
@torpedo8 myslis ze nasa veda ma financie na reklamu a na medializaciu aby si si mohol niekde pozrieť, čo naša veda dokázala? nevravím, že robíme takú vedu ako napríklad USA, Japonsko, Nemecko... a ani nemozeme, pretoze na to nie su peniaze.. plat vedca na slovensku, ktory ma len doktorat je porovnatelny s platom sofera MHD. Aby sa trosku financne zabezpečili, tak makajú aj navyše, robia zákazky, projekty a výskumy pre firmy a podobne... a tie vyskumy aj publikuju.. a z toho vyplyva, ze to casto nemozu byt svetaborne objavy, pretoze uz ide casto len o nejake vylepsenie technologie a podobne.. cize nic nove... a takto to u nas chodi...
@3 dosiahla vselico, ale prave financie su problem. Vysledky tak koncia niekde inde a tam potom koncia aj dalsie financie, ktore by sa dali pouzit znova vo vede a vyskume. Druhy variant je ze to vsetko lezi v sufliku ... napr.: penovy hlinik » www.sav.sk/index.php?lang=... ktory mohol priniest neuveritelne mnozstvo financii ... (karoserie sportovych vozidiel)
@4 to vsetko sa uz zachranovalo a stale zachranuje uz od padu socializmu.
@6 posledne dve skupiny slov v prispevku vyjadrujuce jednu myslienku su blud.
ak chce niekto studovat vedu tak musi poprve vediet fyziku a matiku a po druhe cudzi jazyk bez cudzieho jazyka tu ostanete skysnuti s mizivym platom ktori si nezasluzite...najlepsie je ist nekam kde vas ocenia
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
a to ten náš birdz
Mno ľudia držím vám palce ale myslím že aj Ježiš ktorý na púšti rozmnožil pár rýb a chlebov aby nakŕmil dav by mal čo robiť aby z jedného koláča toto všetko zachránil.
@4 to vsetko sa uz zachranovalo a stale zachranuje uz od padu socializmu.
@6 posledne dve skupiny slov v prispevku vyjadrujuce jednu myslienku su blud.