typek: praveze to je menej paradoxne: sak ked je nejaky chalan nechceny, ale konecne najde babu u ktorej ma aku taku sancu, tak sa bude usilovat co najviac, ne??
vsetko zalezi od povahy kazdeho, ako kto berie vztahy, ludi, viem, co hovorim, mam nedavnu skusenost, a som rada, ze je pozitivna, ze to nakoniec dobre skoncilo, a nemuselo, ak by bol ten dotycny o prizemnom zmyslani
Tommyhot... tak tak.... jedniny chlap co to chape... lebo ini si naivne myslia, ze to znamena ANO...
a ze jaky su oni sexy a aj tak babenu dostanu.... OMYL PAAAANI...neee nedostanete iba sa straaapnite a budete nam liezt na nervy...
Nie je nic horsie ako ked si chlap mysli, ze je neodolatelny a zbali vseeetko co mu pod ruky pride. A inak jaaaa patrim medzi zenske, co nemaju radi ked ich balia chlapi... Ja si radsej to maso ulovim samaaaa
Majlos, tak chlape moj zlaty.... sak a co by som sa nepochvalila??? Ved pozri hlupa nie som, sarm mam, proprcie aby som chlapa zaujala tiez... tak kde je problem??? ... A okrem vsetkeho ... VIEM AKO NA CHLAPOV... vies to su moje vlastne statistiky.... xi xi xi
ja som jednu holku chcel 3.5 roka aj sme spolu niečo mali aj som mal iné baby, sme dodnes super kamaráti a keď sem spolu tak sedíme radšej každý na inej strane stola lebo byť pri sebe je pre nás utrpenie. ja mám priateľku ona priateľa aj tak sme si blízky a niesme spolu skús mi to vysvetliť potom ti dám odpoveď ja.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
a ze jaky su oni sexy a aj tak babenu dostanu.... OMYL PAAAANI...neee nedostanete iba sa straaapnite a budete nam liezt na nervy...
Nie je nic horsie ako ked si chlap mysli, ze je neodolatelny a zbali vseeetko co mu pod ruky pride. A inak jaaaa patrim medzi zenske, co nemaju radi ked ich balia chlapi... Ja si radsej to maso ulovim samaaaa