Ahojte, chcel by som sa vás spýtať aké máte skúsenosti touto vzduchovkou.Je dobrá, zlá, je v pohode ... ???
Prosím poraďte mi či sa ho oplatí kúpiť za 47,98 €.
No túto nepoznám ale čo som si zisťoval keď som si kupoval vzduchovku, tak tie šmejdy za 30 - 50e sa neoplatí kupovať. Sú nespoľahlivé a niektoré nebezpečné. Radšej nejakú normálnu Slaviu (634) alebo Hatsan (podľa mňa dobrý pomer cena/výkon)
@valentin230999 ja som pár krát pobehal aj v poľsku trhy a tam pozeral tie vzduchovky za 50e a to spracovanie, zvykne v nich byť dosť plastu a to aj tam kde by nemal byť (pri pružine)
plus, koľko má rokov ?
@valentin230999 no tak to by som mu niečo lepšie, nech mu to prsty neodcvikne, myslím že by bol spokojný aj s nejakou Slaviou zo záložne ak je v dobrom stave
@relieforsaddist tak take potkany vobec níie su nevinne lebo ti mozu vyzrat vsetko jedlo alebo aj nabytok pohryzt pokial si ich nechal a dostali sa aj do domu
a zasa jed nemozu pouzivat ti ktory maju macky a tak
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
tuto som chcel ako darček pre bratranca len na drahsie veci némam aktualne peniaze
ale dik za radu
plus, koľko má rokov ?
a zasa jed nemozu pouzivat ti ktory maju macky a tak