Určite to poznáte... sú typy ľudí, ktorý ešte nikdy neprišli nikde na čas. Už ma to tak neskutočne serie, že som sa k tomu musel vyjadriť :o) Viem prežiť, ak sa niekto zdrží 5 minút, ale čo s ľuďmi, ktorí meškajú neustále a vždy?
este ma uplne serie, ked ja sa trepem z ineho mesta a viem byt skorej, ako clovek, co byva 20 minut odtial. alebo do skoly vecne najviac meskaju spoluziaci z petrzalky, ktori to, chudatka, maju az 10 minut a ja som tam o 40 minut skorej aby som nemeskala.
NENÁVIDÍM TO!!!!! Problém je v tom, že ja som všade 5-10 min. skôr a potom si počkám aj peknú trištvrte hodinu -.-
A aj keď sa snažím meškať, tak si aspoň 20min. pomrznem niekde na zastávke.
hhe ja som presne z tých ľudi ktorí vždy a všade pravidelne meškaju.....a už som sa snažil prisť vela krat na čas...ale neviem nedá sa... ale vždy ked sa ma s niekym stretnuť naprikald na 15h v meste povie že budem 15meškať....
@hoperpohroma toto som zazivala cely minuly rok e z pozicie tej druhej strany, ktora nevedela prist nacas. Byvala som 5min peso od Obchodnej a VZDY som na tu Obchodnu prisla posledna proste clovek si zvykne ze ma vsade blizko, este mam cas este mam cas, ups uz som tam mala byt ale vseobecne chodim vacsinou nacas a este cakam ja
ja vždy všade chodím na čas a tiež ma s tým už všetci serú...v poslednej dobe som sa ale rozhodla, že keď sa niekto furt mieni tváriť dôležito a myslí si, že na neho budem neviem koľko čakať, tak nech si napr. vysere oko..proste sa zoberiem a odídem
Teraz ma napadlo, jeden z mála prípadov kedy som meškala, bol keď bol gay pride v Bratislave a mala som sa stretnúť na Nivách. Meškala som hodinu
Ale ja som mala krásne rozplánovanú cestu aj s prestupmi, zrazu sa len čudujem prečo štvroka odbáča do tunela, tak som utekala z kapucínskej pod most, tam som sa dozvedela, že je uzavretá doprava tak som nasadla na nejaký autobus čo išiel cez celú petržalku až na autobusovú
ja som sa už sama polepšila, je blbé a trápne, ak sa na človeka čaká
súhlasím s @11 .. doma to mám všade do desiatich minút, ale tu v Brne..jejda zrazu mi nestačí ísť do školy pár minút "pred zvonením", lebo šalina môže meškať, pešo by som to už vôbec nestihla
hodinky mám posunuté dopredu, posunie mi ich vždy niekto iný, nech neviem presne koľko minút to je.. najprv to boli dve minúty, potom osem, teraz je to trinásť ale, keď už človek vie tie minúty tak si ich proste odpočíta..
Chodím vždy načas +- a ak viem,že budem meškať viac ako 5 minút tak proste zavolám aby dotyčný aspoň vedel,že chvílku meškám a vie sa zariadiť.Poznám pár takýchto ľudí ako opisuješ a už som im povedal,že ak neprídu na čas a nedajú ani vedieť tak sa chytím a odídem.Odvtedy s tým nemám problém.
zacni chodit neskoro aj ty- ale iba pri tom jednom cloveku samozrejme ... horsie to je ak meska dotycna osoba niekam, kde meskanie neprichadza do uvahy- to nastve
ja tiez vzdy meskam, a zistila som, ze ide len o podvedomu dolezitost stretnutia. proste, do skoly, na stretnutia s kamaratmi, k zubarke ked mam napr, termin, meskam pravidelne, lebo viem, ze ma zato nezabiju ani nic, ale ked je to nieco dolezite alebo ked viem, ze by som si kvoli mojmu meskaniu sposobila nejaky prilisny socialny odpor, tak to si viem pohnut
Ja vzdy sa vsade meskam raz som dokoncala meskala 30 minut a ja aj ked vstanem na cas nikdy na cas nedojdem
a kamoska mi povie stretneme sa o 13:00 a ja dojdem vzdy 13:30 a odvtedy mi hovori o 12:00 sa stretavame a ja o 13:00 som az tam a ona mi uz hovori: Sikovna povedat ti iny cas pomaha uz chodis na cas takze asi tak
meškám s nimi aj ja.. keď viem že niekto chodí na čas tak chodím na čas aj ja, ale keď niekto furt mešká tak o tú priemernú dobu meškania prídem neskôr
Ja sa snažím vždy byť všade s nejakou tou časovou rezervou (4 ou za sebou - a zase)
Mam spolužiakov čo vstávajú o 7:00 a stihajú na bus.. ja vždy vstávam o 6:45 a aj tak sa ponáhľam na autobus ktorý prichádza približne 7:25 a vždy so stresom že nestihnem a potom tam ešte stojím a čakám na ten autobus
Pridávam sa k meškajúcim a na svoju obranu dodávam, že aj tak nemá zmysel prísť načas, keď daná udalosť aj tak načas nezačne.. ale zase ešte sa mi nestalo, že by na mňa museli čakať a bus stíham v pohode Horšie je to každé ráno v škole, kde moje meškanie spôsobuje láska k spánku:/
meškaj aj ty. alebo sa s notorickým meškáčom dohodni na skorší čas aby došiel vtedy, kedy má dôjsť.
inač, aj mňa to niekedy vie dosť vysierať. no v podstate mi to príde nesmierne rozkošné. (bo aj ja sem tam dosť meškám. ta nemôže to nebyť rozkošné!)
Ja sa tiez pridavam na stranu meskajucich ale to iba na autobus vzdy nestiham... inak chodim na cas jedine riesenie vidim v tom, ze zacat meskat alebo sa dohodnut na skorsom case...
@lenkaska1 Jzš jasné skončím s kamošmi/kamoškami len preto lebo dlho meškajú
Sorry ale wtf? a snáď sa neprestanem s niekým baviť lebo dlhšie mešká dafuk? O.o
Podľa mňa to je na hlavu. A ľudia čo ma poznajú sa len na tom smeju a berú to s humorom a nie to ako to píšete, že by ste s nimi skončili podľa mňa to je na hlavi. Ale ok.
no v mojom okolí je dosť takých oneskorencov, ale povznesiem sa nad to, aj mne sa občas zadarí. ak sa mám stretnúť s chronickým meškačom, prídem tak o štvrťhodinku neskôr a aj tak som tam prvá len ma nasierajú ľudia, ktorí permanentne meškajú, ale ak raz za čas meškám ja, tak robia z toho vedu a zdrbkajú ma ako dlho oni chúdence museli čakať
ked som bol mladsi, zvykol som chodit neskor (maximalne o 10 minut), pretoze som nerad cakal niekde sam na zvysok ludi. teraz chodim nacas. a terminy, ktore urcim sam, na tych som vzdy v predstihu par minut.
ja som väčšinou všade načas a hrozne ma vytáča keď musím 10-15 minút na niekoho čakať..
na frajera niekedy čakám aj 25 a to už mám nerv..
ale je to hrozné, lebo ja aj keď sa snažím meškať vždy dojdem skôr než on -.-
@story že "len" preto.. samozrejme. Veď čakať permanentne na niekoho pol hodinu, tak už ho nikam nezavolám. Ale samozrejme, že najprv by som tej osobe povedala, že mi to prekáža. Alebo by som ja meškala hodinu potom ale určite by ma to nebavilo
@lenkaska1 ja neviem čo je na tom umňa keď niekto mešká tak sa smejem a berem to v pohode celý život ja berem v pohode a snáď sa nebudem hnevať kvôli hlúposti ale tak každý sme iný no
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
48 komentov
este ma uplne serie, ked ja sa trepem z ineho mesta a viem byt skorej, ako clovek, co byva 20 minut odtial. alebo do skoly vecne najviac meskaju spoluziaci z petrzalky, ktori to, chudatka, maju az 10 minut a ja som tam o 40 minut skorej aby som nemeskala.
A aj keď sa snažím meškať, tak si aspoň 20min. pomrznem niekde na zastávke.
Ale ja som mala krásne rozplánovanú cestu aj s prestupmi, zrazu sa len čudujem prečo štvroka odbáča do tunela, tak som utekala z kapucínskej pod most, tam som sa dozvedela, že je uzavretá doprava tak som nasadla na nejaký autobus čo išiel cez celú petržalku až na autobusovú
súhlasím s @11 .. doma to mám všade do desiatich minút, ale tu v Brne..jejda zrazu mi nestačí ísť do školy pár minút "pred zvonením", lebo šalina môže meškať, pešo by som to už vôbec nestihla
hodinky mám posunuté dopredu, posunie mi ich vždy niekto iný, nech neviem presne koľko minút to je.. najprv to boli dve minúty, potom osem, teraz je to trinásť ale, keď už človek vie tie minúty tak si ich proste odpočíta..
a kamoska mi povie stretneme sa o 13:00 a ja dojdem vzdy 13:30 a odvtedy mi hovori o 12:00 sa stretavame a ja o 13:00 som az tam a ona mi uz hovori: Sikovna povedat ti iny cas pomaha uz chodis na cas takze asi tak
Mam spolužiakov čo vstávajú o 7:00 a stihajú na bus.. ja vždy vstávam o 6:45 a aj tak sa ponáhľam na autobus ktorý prichádza približne 7:25 a vždy so stresom že nestihnem a potom tam ešte stojím a čakám na ten autobus
inač, aj mňa to niekedy vie dosť vysierať. no v podstate mi to príde nesmierne rozkošné. (bo aj ja sem tam dosť meškám. ta nemôže to nebyť rozkošné!)
Sorry ale wtf? a snáď sa neprestanem s niekým baviť lebo dlhšie mešká dafuk? O.o
Podľa mňa to je na hlavu. A ľudia čo ma poznajú sa len na tom smeju a berú to s humorom a nie to ako to píšete, že by ste s nimi skončili podľa mňa to je na hlavi. Ale ok.
A už ma pls netaguj
Pekný večer prajem
8)
na frajera niekedy čakám aj 25 a to už mám nerv..
ale je to hrozné, lebo ja aj keď sa snažím meškať vždy dojdem skôr než on -.-