mno ja prostee už važne neviem v čom robim neustale chybu že proste vždy som len kamaratka ??? ano som to mile pekne zlate naše male mooja sestričk a pre chalanov som proste vždyy len toto omg ja už nevim pridem si hrozneeee špatna abo čo ja neveem....
chalani su zvlastne stvorenia rovnako ako my baby a ten svet to uz ani nehovorim je to akosi divne zariadene niekto ked sa zamiluje do niekoho tak sa aj ten druhy don zamiluje ale u niekoho ak sa zamiluje tak ten druhy ho berie len za kamosa len este zistit cim to je podmienene pretoze uz ani mna to nebavi
ale to sa predsa stáva aj chalanom.. sú milí sKvelí aj všetKo zniesli by ti modré z neba a ty mu povieš že je pre teba slniečKo v dni ale bereš ho aKo neodlúčiteľnú súčasť života- ale aKo Kamaráta.. on by chcel ale ty to nedoKážeš.. to isté je u nich.. príde aj taKý Ktorý to bude tiež pociťovať
Su dve moznosti, riesit alebo neriesit. Ja osobne ak citim ze to treba riesit tak riesim ale ked vidim ze to riesenie nikam nevedie tak to necham tak pretoze si zacnem uvedomovat ze tym riesenim nic nevyriesim skor mozem pokazit to kamaratsvo. Necham tomu volny priebeh a uvidi sa co cas prinesie, podla mna na tomto nie je nic zle ( okrem toho ze cas plynie ) ale krasne je to ze ak to pride, pride to spontanne a to je GREAT! Ale isto by som sa nezacal vinit ze ja robim chybu resp. ze vo mne je chyba... Ak ta ma mat rad nejaky chalan viac ako kamaratku, tak ta rad bude mat, len to chce cas. Alebo zacat nehladat vztahy ale len nejaky momentky pri ktorych si clovek dobre uzije, hmm...
suhlasim s nika42 ma pravdu. Mne sa to stalo. zniesol by som aj to modre z neba vsetko by som dal. Ale ja som bol furd len ten mily, zlaty super chalan alebo ja neviem este mojenko a vselico ine a aj tak prd s toho.
Inak mat rad neznamena lubit. Takze ak ta ma niekto rad tak ta ma rad a nelubi ta. Lebo lubit a mat rad je sakramensky rozdiel.
A ak je to tak dlho. Myslim teraz ten stav o com si pisala, tak si si uz mohla zvyknut nie?
suhlasim, aj ch maju takyto problem. Tiez moj pripad a hlavne u bab. casto- krat tuzim skusit vztah s babou- ale smola som len kamarat, popripade butlava vrba. A s ch to tiez nie je ruzove- gay bo BI chalani su moc preberacny. Zapam
Sex je "atómová energia". Môze urobit vela dobrého, ale ak sa dve kritické mnozstvá uranu dostanú prílis blízko seba mimo reaktora (cize manzelstva), môze to narobit vela skody. Aby nám atómová energia slúzila, musíme striktne zachovávat bezpecnostné predpisy. Nuz, pravda, je to iba prirovnanie.
Teda telesné prejavy náklonnosti sú dovolené a správne, ale majú byt regulované vyssie spomenutymi princípami. Nehovorí sa o "ziadnych" bozkoch, ale nevhodnych bozkoch, nehovorí sa o "ziadnych" objatiach, ale o dhych objatiach, nehovorí sa o ziadnom tanci, ale o tanci "na telo".
Partneri si majú sami povedat, kde majú problémy, aby si vzájomne pomohli vyhnút sa hriechom. Tiez, ak niektorá situácia alebo cinnost párkrát priviedla niektorého k pohlavnému vzruseniu, hoci tam nebol najmensí zly úmysel, treba sa jej v budúcnosti vyhnút.
Mnohé bozky a/alebo dlhy bozk je smrtelnym hriechom, lebo môze lahko vzbudit pohlavnú rozkos a sexuálnu vásen, ktoré môzu priviest osobu k spáchaniu smilstva alebo cudzolozstva. Toto je osobitne pravdivé pri bozkoch s otvorenymi ústami, ked sa úcastníci dotykajú jazykami (zvyknú ho volat jazyckovy alebo francúzsky bozk). Tento druh bozku je rozhodne predchodcom k sexuálnemu vztahu a je smrtelnym hriechom pre tych, ktorí nie sú manzelmi, hoci aj v danej situácii nedovedie k pomeru. To isté platí aj o miláckovaní (petting), cize dotykaní sa citlivych castí tela inej osoby. Toto je tiez predohrou k pomeru a je to rozhodne zakázané tym, ktorí nie sú manzelmi. Toto platí tiez o prílisnom ci pridlhom objímaní, hoci sa môze zdat, ze toto spôsobuje len velmi jemny druh sexuálnej rozkose a nie je to velmi drázdivé. Predsa, ked sa to robí viac nez pár sekúnd (ako sa to stáva pri objatí od matky alebo otca alebo príbuzného), môze to viest k pohlavnej rozkosi a vzbudeniu vásní a/alebo k inej sexuálnej predohre a je preto smrtelnym hriechom.
@10 všetci vášnivo zamilovaní zhoríte v pekle.. och aké patetické asi si začnem rovno hľadať manželku a na prvom rande babu požiadam o ruku, vezmeme sa a potom bude všetko ok
tak to bolo, je a vzdy bude... nekto sa zalubi, ten druhy ho nelubi a velke trapitka... alee hm ,,vraj,, to stoji za to potom ked pride ta opatovana love taak cakay beyb aa suhlasim, ze mat rad a lubit je sakra rozdiel.. tak ked to inak nejde, presmeruj svoj zaujem niekam inam ... good luck
hmm.. tak to je môj podobný prípad.. a to tiež môj naj kamarat.. no.. proste sa stalo čo sa stalo a potom mi napíše že ho to mrzí ale že ostanme radšej kamarati.. že ja som jeho veľmi dobrá kamarátka a nechce ma stratiť a kebyže so mnou niečo má tak by ma isto potom stratil..
tot ja riesim tiez.. a nestalo sa mi to raz.. vies ono to tak proste je a nic s tym nespravis, iba ak pokazis to co je medzi vami.. mozno budes mat stastie a vyvinie sa z toho nieco viac.. ale vacsinou sa stava ze to kamaratstvo proste zanikne z nejakeho dovodu.. a nikdy sa neovinuj ze si skareda (aj ked ja si to hovorim samozrejme tiez) lenze chalani to hrozne nemaju radi a furt kecaju ze take baby su zakomplexovane alebo tak.. jednoducho to nechaj plavat..
keby som sa tym trapila, uz davno by som skoncila na psychiatrii.. takze len tolko..
Asi sa chováš ako kamarátka Ja som mala jednu dobu ten istý problém lebo som nechcela s chalanmi vzťahy, bala som sa že im ubližim.. A bola som kamarátka Univerzalne dievča, ktoremu mohli powedať všetko a ktore im rado pomohlo... ale to nieje pre nich predstava buducej partnerky... musiiiš byť troškuu tajoomnaa a seexy a nejaak im to davať najavo Je to velky rozdiel správať sa ako akmarátkaaa aa dievča
hm dakujem vam všetkym mno asi mate pravduu ale ja neveime je to pre man teraz take mno musim prijat určiet skutočnosti a možno že naozaj že sa spravam ku nim tak ako kamaratk aže osm taky ich živý dennik lebo ja im nikdy nepoviem že ich chcem pre seba a ak si nekoho najdu a mna toi trapi tvarim sa že sa s nimi tešim je to tak .....
no ja taky problem nemam momentalne ale mal som nieco podobne kedysi...kamarati su na kamaratenie, na to treba dospiet aby si to pochopila...ja by som nechcel so ziadnou kamoskou nic, no mozno s 1-2 nezadanymi sex ale to je vsetko...kasli na to, treba spoznavat novych ludi
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
Co to riesis? Co ma prist, to raz pride. Ak seru na Teba, ser na nich..
Inak mat rad neznamena lubit. Takze ak ta ma niekto rad tak ta ma rad a nelubi ta. Lebo lubit a mat rad je sakramensky rozdiel.
A ak je to tak dlho. Myslim teraz ten stav o com si pisala, tak si si uz mohla zvyknut nie?
Sex je "atómová energia". Môze urobit vela dobrého, ale ak sa dve kritické mnozstvá uranu dostanú prílis blízko seba mimo reaktora (cize manzelstva), môze to narobit vela skody. Aby nám atómová energia slúzila, musíme striktne zachovávat bezpecnostné predpisy. Nuz, pravda, je to iba prirovnanie.
Teda telesné prejavy náklonnosti sú dovolené a správne, ale majú byt regulované vyssie spomenutymi princípami. Nehovorí sa o "ziadnych" bozkoch, ale nevhodnych bozkoch, nehovorí sa o "ziadnych" objatiach, ale o dhych objatiach, nehovorí sa o ziadnom tanci, ale o tanci "na telo".
Partneri si majú sami povedat, kde majú problémy, aby si vzájomne pomohli vyhnút sa hriechom. Tiez, ak niektorá situácia alebo cinnost párkrát priviedla niektorého k pohlavnému vzruseniu, hoci tam nebol najmensí zly úmysel, treba sa jej v budúcnosti vyhnút.
Mnohé bozky a/alebo dlhy bozk je smrtelnym hriechom, lebo môze lahko vzbudit pohlavnú rozkos a sexuálnu vásen, ktoré môzu priviest osobu k spáchaniu smilstva alebo cudzolozstva. Toto je osobitne pravdivé pri bozkoch s otvorenymi ústami, ked sa úcastníci dotykajú jazykami (zvyknú ho volat jazyckovy alebo francúzsky bozk). Tento druh bozku je rozhodne predchodcom k sexuálnemu vztahu a je smrtelnym hriechom pre tych, ktorí nie sú manzelmi, hoci aj v danej situácii nedovedie k pomeru. To isté platí aj o miláckovaní (petting), cize dotykaní sa citlivych castí tela inej osoby. Toto je tiez predohrou k pomeru a je to rozhodne zakázané tym, ktorí nie sú manzelmi. Toto platí tiez o prílisnom ci pridlhom objímaní, hoci sa môze zdat, ze toto spôsobuje len velmi jemny druh sexuálnej rozkose a nie je to velmi drázdivé. Predsa, ked sa to robí viac nez pár sekúnd (ako sa to stáva pri objatí od matky alebo otca alebo príbuzného), môze to viest k pohlavnej rozkosi a vzbudeniu vásní a/alebo k inej sexuálnej predohre a je preto smrtelnym hriechom.
keby som sa tym trapila, uz davno by som skoncila na psychiatrii.. takze len tolko..