Prepac, ale nech si hocikto a nech robis hocijaku pracu, VZDY das prednost sympatickemu cloveku pred nesympatickym. Len niekedy sa ziadny sympaticky nehlasia. A hlavne to plati o praci v kolektive.
v zasade plati, ze pracu ziska priebojnejsi clovek a nie ten co lepsie vyzera.. samozrejme ak ide o reprezentativnu poziciu, tak tam to maju lahsie ti lepsie vyzerajuci..
to poznáme pekná, pekný a v hlave s prepáčenim nasrané!
až rozbehnem svoju vináreň, budem si vyberať podľa odbornosti a šikovnosti ..........jasne, že tam nezamestnám straré hepy a premúdralých frajerikov.....filip
urcite je to dolezite pri praci s ludmi napriklad ked som bola minule s kamaratkou v kaviarni obsluhoval nas uplny fesak a potom ked sme sa zase v iny den rozhodovali kam pojdeme, zase sme isli tam kde bol ten fesak, vedeli preco ho tam dali A takisto som nevidela ani skaredeho barmana este nikde, pri takych pracach kde je kontakt zamestanca so zakaznikom/klientom nedavaju skaredych ludi
urcite to pomaha .. ale ako bolo spomenute vyssie ide skor o sympatie ako o skutocnu fyzicku krasu .. aspon ja na pohovoroch vnimam ludi ako peknych a staci, ze su starostlivo a vhodne obleceni, divaju sa mi do oci, obcas sa jemne usmeju , nesmatraju nervozne pod stolom ... drzia hlavu hore, prijemny ton hlasu ... putavy prejav .. a fakt v tu ranu neviem, ci je ten clovek naozaj pekny, alebo ma uputal .. ale urcite nestaci len byt pekny .. neskor sa to fakt moze vypomstit .. najma ak niekto stavia cely uspech iba na vizazi .. co pomaha modelke .. u manazerky neobstoji
no bohužiaľ si myslím, že aj áno. Našťastie ja som problém nikdy nemala ale poznám kamošky, kt. na prvý pohľad nevyzerajú ako modelky ale sú pracovité a nemohli si dlho nájsť prácu, nanajvýš sú teraz niekde zašité.
bohužiaľ, dnešný svet je taký, že všetko rozhodne výzor. Mám kamarátku, ktorá akurát skončila vysokú, nemá žiadnu prax, ale vyzerá skvele (blond vlasy, obrovské modré oči, dokonalé telo...) Dodávam, že NEMá PRAX, MA IBA 23 rokov. Našla si takú prácu, kde ju ihneď, ako prvý deň dali do vedúcej pozície, dostala služobné auto, ipad a dokonca aj nový telefón. Nevravím, že si to nezaslúžila, pretože je celkom múdra, ale zato nie až takto. a hlavne bez skúseností
a naopak, môj ujo, ktorý má 2 vysoké školy, z toho jednu vyštudoval v nemecku, vie dokonale po nemecky, po anglicky a asi 40 rokov pracoval ako vedúci v jednej firme. Teraz, zanikla firma a on si proste nevie nájsť prácu, pretože vo vyšších pozíciách sú ľudia, čo nepožadujú tak vysoký plat, ako napríklad on..atď. Teraz doma programuje, ale ani to sa mu veľmi nerozbehlo. proste už nieje mlady fešák...
možno, ale určite nie v profesiách, ktoré si vyžadujú veľmi špecifické vedomosti, zručnosti a vzdelanie. zas netreba všetko hádzať na vzhľad, niektorí proste na to nemajú predpoklady.
a výzor a vystupovanie je prvé, čo si na človeku všimnete. VŠETCI. aj človek, čo nevyzerá jak z titulky časopisu môže na prvý pohľad zaujať... ale aj to treba vedieť
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
Takže podľa toho kde!
potom........nechcela by som........
a nezabúdajte na tie predsudky, obťažovanie a kopu pozornosti, ktorú musia znášať........nie každý chce zneužívať svoj vzhľad
P.S.nie, nie som špata, deti sa ma neboja, ľudia neštítia
Pracu predavacky v exisporte urcite skor ziska dobre vyzeraju ca baba ako 40 rocny chlap
pri lepsich pracach rozhoduju viac schopnosti , alebo.... kto sa vyspi so sefom / rodinka ale vzhlad ? ako taky... ani moc nie
až rozbehnem svoju vináreň, budem si vyberať podľa odbornosti a šikovnosti ..........jasne, že tam nezamestnám straré hepy a premúdralých frajerikov.....filip
a naopak, môj ujo, ktorý má 2 vysoké školy, z toho jednu vyštudoval v nemecku, vie dokonale po nemecky, po anglicky a asi 40 rokov pracoval ako vedúci v jednej firme. Teraz, zanikla firma a on si proste nevie nájsť prácu, pretože vo vyšších pozíciách sú ľudia, čo nepožadujú tak vysoký plat, ako napríklad on..atď. Teraz doma programuje, ale ani to sa mu veľmi nerozbehlo. proste už nieje mlady fešák...
this is life