Ked sa milujem s mojim partnerom v polohe ze som na vrchu alebo ked som na styroch , vzrusuje ma anal a dokonca to mam radsej! Myslite si, ze je bezpecne?
Zaujimave, pokial viem, viacerym babam sa to dost hnusi , ale ty budes asi vynimka
A ci je to bezpecne? Predpokladam, ze si to skusala viackrat, tak budete obaja v tom skuseny a partner ti nenatrhne prdel Pre väcsiu ochranu by ste mali pouzit kondom
Anal je vazne super. Skusali sme to par-krat s priatelkou. Ale chcel by som sa opytat, ci pri tom pouzivate nejaky lubrikacny gel, alebo len sliny, alebo co? My sme skusali gel od Durexu, ale zda sa mi malo klzky.
nechapem co je na tom...nic na tom neni ked mas rada anal je to uplne normalne ....kazdy mame ine chuutky a anal je tiez chutka ked sa ti to paci a vyhovuje to aj partnerovi tak preco nie?
kondom je dobry vec ked ti vrta v ritnom venci...len potom t analu nikdy spet do pochvy bo sa prenasaju vselajake choroby...a preto take vyrazy bo sitiez myslim ze fake...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
42 komentov
Ved je to uplne normalne,a bezpecne to je,ak vies,ako na to
A ci je to bezpecne? Predpokladam, ze si to skusala viackrat, tak budete obaja v tom skuseny a partner ti nenatrhne prdel Pre väcsiu ochranu by ste mali pouzit kondom
A ja s tym mam skusenosti dost,a informacie som si zistila dopredu.Z odbornejsich zdrojov ako Birdz
Este stale ma dokaze prekvapit,ako tu ludia kazdu radu,co sa tvari aspon trochu logicky,beru uplne vazne...
ved na tom nic nieje
a samozrejme bezpecne za urcitych podmienok
odporucam tento clanok
» www.eroticcity.cz/cz/teorie.php?i...
jasne ze kazdy to moze brat inak (ked anal je otvor kade idu veci von, a nevonia to
ale zamozrejme pokial ta to vzrusuje netreba sa za to hambit, v dnesnej dobe je ta 'normalnost' uz niekde inde,
analny sex uz nieje povazovany za tabu,
ale ako hovorim, niekomu sa to hnusi, niekto voci tomu nema odpor, ale ani to nemusi,
a niekto to vyhladava, ale ak opozeram to vlastne nebola tvoja otazka
odpoved ja ako som pisal ze je to bezpecne pokial ste opatrny, a znovu ta tymto odkazujem na tu stranku co som ti poslal
ROFL