stretavam sa s jednym chalanom uz par mesiacov a zda sa ze si celkom dobre rozumieme...je tu vsak 'problem', ktory nam...skor jemu...brani este viac prehlbit tento vztah....prachy,prachy,prachy....on je dost zadlzeny(pozostatok z rokov minulych
To je podla mna individualne, ale osobne by som to nepokladal za zle, keby priatelka zarabala viac ako ja, ked je sikovna co uz s nou? Ale zas citil by som sa maximalne blbo keby ma pozyvala a podobne.
Takze by si sa s nim mala o tomto porozpravat a vyjasnit si to priamo s nim.
Ak ti na nom zalezi, pomoz mu splatit aspon cas dlhov, bude to odmietat, to je jasne, ale ak to urobis, nakoniec ti aj pomoze. Drzim palceky DAJ VEDIET AKO TO DOPADLO
Tak ak by partnerka zarabala viac tak je to ok, aj ked menej mina je to ok, ale ak by si ho uz mala niekam pozyvat ty tak tu uz potom nie je vsetko v poriadku... nech si da vsetky veci do poriadku, ak sa daju...len mu nemusis vraviet ze mas money aby ta nevyuzil...
ja si myslim ze neni nic na tom ked obcas holka pozve niekam chlapca. Sak zenske bojujete za rovnopravnost, tak sa snazte byt rovnopravne, uz davno neplati ze zena zaraba menej ako muz aa podla mna chlap ktory ma pocit ze by vsetko ohladom svojej priatelky mal platit on je trosku zaostaly. Ked rovnopravnost tak vo vsetkom....
Myslim si, ze aj ked si to muzi nechcu priznat, este stale by ich to stvalo, keby zaraba ich zena viac ako oni. Ale ja ked budem samostatna (teda vo vlastnom) alebo aj v manzelstve chcem byt financne nezavisla a nie cakat doma s detmi, kym mi moj partner donese vyplatu.
A k tvojmu problemu, ked ho obcas len niekam pozves, tak to je v pohode. Ale zase nie ze budes za neho platit vzdy a vsetko, to by som si ani ja nenechala od chalana. A s tymi dlhmi chapem, ze by si mu chcela pomoct, ale ja keby som v podobnej situacii asi by som to neprijala, chcela by som to splatit sama.
Ja neviem. Ale preco by som sa mal citit menej cenny? Ak sa jedna o tie pozyvania do barov a tak tak a k je vstah dohodnut sa. raz zaplatim ja a na buduce zasa ty. a nikto z nich sa nebude citit menej cenny. ale budu obaja na tej istej lodi ani jeden z nich na vyssom stupni. kdezto keby mala za vsetko cvakat iba baba tak by som sa citil menej cenny Ale ak by si zelala aby on neeplatil, ze to chce ona iba tak nemam vyhrady. Vsak ak by mala zena cloveka ktory este nie je zarobkovo cinyn tak ako sa moze on ten chlap k tomu postvit? Tiez zvlstne radsej sa nejdem ropisovat
U mna je to naopak. Ja a moja frajerka obaja študujeme. Ja na VŠ žurnalistiku, ona jazyky. Pracujem v Ta3, prídem si vzhladom na moj vek na slusne peniaze-dokázem sa celkom slusne uzivit. ona súkromne doucuje a zarobí menej. Ked sme niekde spolu tak zvyknem platit ja ( kedze je väčšinou môj nápad aby sme niekam vyrazili) je to však vadi, že stále platím. Mne to pritom nerobí najmenší problém. Však práve preto chodím do roboty, aby som si vedel užívať plnými dúškami a nerobí mi problém zatiahnuť večeru, alebo kino. Jej to však začalo prekážať, takže sme sa dohodli, že naše výlety mierne obmedzíme, ale aj že každý vdžy niečím prispeje-ja kúpim lístky, ona pocorn a pod. zatiaľ to klape.
no ja mam 17 a uz pol roka priatela, ktory ma 27 a ma firmu, cize nezaraba najhorsie. najskor tiez chcel vsetko platit on, a aj platil, ale tiez mi to nebolo najprijemnejsie. tak sme to vyriesili tak nejak podobne ako myr3c, ze ked niekam ideme, podelime sa, ako napr. to kino - on kupuje listky, ja popcorn. ale obaja si uvedomujeme, ze je to proste tak ako to je, ze on si moze dovolit viac veci ako ja, takze ak ideme na veceru, tak plati on, ak ideme len trebars na nieco mensie, tak zas ja. a takto nam to klape uuuplne senzacne.
peniaze by nemali byt problem vo vztahu, ak si ludia realne uvedomia svoje moznosti...asi tak.
Ani nie skôr je to výhoda nie aspoň s mojej strany by sa mi to zdalo dobre menej teda vrážať do baby znamená aj viac ušetriť ale vsťach predsa o prachoch nieje.A ak mu to roby problém tak sa musí stým sam vysporiadať.
Takze moj chalan sa stara uz sam o seba. Ma peniazi viac nez dost. Ale ked mu treba pozicat tak mu pozicam z mojich zarobenych a on mi to potom vrati. Vobecc sa neciti byt menejcenny abo daco take. Ale z vlastnej skusenosti vacsine chalanov z mojho okolia to dost vadi...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
Takze by si sa s nim mala o tomto porozpravat a vyjasnit si to priamo s nim.
A k tvojmu problemu, ked ho obcas len niekam pozves, tak to je v pohode. Ale zase nie ze budes za neho platit vzdy a vsetko, to by som si ani ja nenechala od chalana. A s tymi dlhmi chapem, ze by si mu chcela pomoct, ale ja keby som v podobnej situacii asi by som to neprijala, chcela by som to splatit sama.
peniaze by nemali byt problem vo vztahu, ak si ludia realne uvedomia svoje moznosti...asi tak.