Vieš si predstaviť vzťah na diaľku,keď vo vzťahu sú aj deti? Napr tvoj partner má rozbehnutý biznis na SVK a ty máš svoju prácu napr v UK? A s tebou sú deti v UK a partnera vidíš iba raz za mesiac
Koleginky v robote riešili minule Haberu s tou modelkou, 3 roky žijú oddelene, na Vianoce a na letné prázdniny tá ženská sa vráti do čiech s deťmi, 10 mesiacov žijú oddelene,ona v USA, starý v Čechách, údajne kvôli SuperStar. ..asi Haberovi sa nechce chodiť na súd na staré kolená a aby neprišiel o deti tak to vyriešili,že žijú oddelene,na Vianoce,na narodky si zahrajú divadielko,keď sú spolu,ako sa majú radi...
S deťmi (pokiaľ by už neboli fakt odrastené) si to vôbec neviem predstaviť. Mala som sedemročný vzťah (z toho 5,5 roka na diaľku), ktorý kvôli diaľke padol. Povedala som si už nikdy. A vďaka korone mám už dva mesiace vzťah na diaľku a ide to do píč.... Tož tak.
Pozri si nejaké videá z leňochodmi tak ako sa tie lenochody vesaju na stromy tak sa vešajú na tvojho partnera/ ku opačne pohlavie ked ste 1000km daleko...
-
Znrnutie: jeb na to
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
-
Znrnutie: jeb na to