A este ako casto sa budete byvat a ako je daleko - ked mas na mysli ze je prec mesiac a potom znova pol roka doma - tak to je este podla mna prijatelne - ale ked ho neuvidis rok tak to uz je trosku horsie - ale vsetko zalezi aky vztah je medzi vami.
Je to naozaj individualne....vacsinou su to prave chlapi, kto takyto vztah nezvlada.....ale cest vynimkam, a je mozne, ze vy toto zvladnete....ak sa naozaj lubite, tak to nebude problem podla mna......moja kamoska byva tu v Bratislave, a jej chalan v Anglicku (ale je slovak)....a su spolu uz vyse 2 rokov.....proste raz pride ona za nim, raz on za nou a takto.....ved skuste, a uvidite, ci vam to tak bude vyhovovat......drzim vam palce :o)
ya SI MYSLIM,ZE BY TO BOLO VELMI TAZKE,PRETOZE NAPR.YA BY SOM SA ASI ZBLAZNILA,KEBY SOM WIDELA NIE TAK CASTO SVOJHO CHALANA,ALE MYSLIM,ZE AK BY SME SA FAKT LUBILI TAK DIALKA NIE YE DOVODOM,PRECO BY VZTAH NEMOHOL FUNGOVAT.
aky je to vztah na dialku? ak sa budete vydavat len tak, ze raz za cas pride on k nej a naopak, ale nebude to mat nejake vyhliadky na to ze niekedy sa usadite SPOLU, tak to vyznam nema. vztah na dialku neje zla vec, ale treba pocitat aj s tymto problemom. ale mne by sa to velmi nepacilo, stretavat milovanu osobu len raz za mesiac, ba aj dlhsie... to by som neprezil.
ja mam vztah na dialku uz 4-ty rok...On zije v USA....chodim tam od juna do zacitaku oktobra a potom sa vidime zac.decembra a v aprili.V kontakte sme stale, dovolim si povedat, ze zhruba kazdy den. Studujem, nemozem tam este odist. Chyba mi vsak - nenormalne. No nic nenahradi tie chvile, ktore prezivam prave s nim.... proste tomu nechaj volny priebeh, mne sa ani nesnivalo, ze by to mohlo vydrzat az takot............. a mniska tiez nie som
ja som tiez cakala a rozpadlo sa to.vydrzalo to 11 mesiacov a boli sme od seba 300 km. ZM-KE.raz sme sa nevideli 6 mesiacov a to bola vrazda....tie hadky,slzy,rozchody a prichody...uz by som to nechcela.....nikdy v zivote.
a my sme to tiez chceli na cely zivot,ale uz nie som naivna.
ale ak ti to vyjde,tak ti drzim palce,nech si stastna!ja som teraz ovela stastnejsia ked mam lasku pri sebe!
vstah na dialku nie je nic moc podla mna napisal som to tu uz dost krat. na posledy mi pisala volaka angicanka ci co, ze sa jej apci moj profil vola sa dar. tam maju volake cudne mena ktovie co to bolo. proste .. vsta je o tom, ze mam nieokho bliskeho cloveka pri sebe a nie co najdalej. to ako keby som sa ho chcel striast toho clovkea ano? ale ak lubim tak ho chcem mat co najlissie aby som ho potom mohol kedykolvek aj navstvivt
ja mam podobny pripad....a beriem to tak..ked s tou osobou nemozem byt osobne co najcastejsie skratka nechcem radsej nieco take udrziavat lebo by som to nevydrzal i ked ma to mrzi
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
A ece podla toho ci budete v nejakom kontakte...
Vsetko sa da
a my sme to tiez chceli na cely zivot,ale uz nie som naivna.
ale ak ti to vyjde,tak ti drzim palce,nech si stastna!ja som teraz ovela stastnejsia ked mam lasku pri sebe!