Podla mna to nema vyznam, nechodila som s cudzincom, ale volaco medzi nami bolo, bol z Portugalska, lepsie je byt kamarati ak sa teda nemienite stretavat kazdy tyzden.....
ja somm bola na dovolenkee v chorvatskuu a somm spoznalaa jednehoo chorvataa krasnehoo cmuuqq hehh ale 800km je predsa len velaaa juujj ale sme v kontakteeee:......
to darmoo chlapi inej narodnostii suu uplneee fajnn hlavne chorvatii tedaa to ichh spravaniee a z nichh vyzarujee taguee cosiiq lakavee
mnoo a ty si si odkjall naslaa??
mno nasii slovenskí chlapi aj tag ste najsamlepšíí
noo..moj je rakusan, ale byva dalej od hranic, tak preto sem chodi len kazde 2-3mesiace. on by aj chcel vztah, no ja sa bojim, ze to nezvladnem a bude mi mooct chybat tu dobu,ked tu nebude a tak. ale mam ho rada
Ja som chodila s cudzincom, krachlo to ked som odisla, nejaké dva mesiace po mojom odchode sme boli v kontakte ale potom sme sa rozisli. Uz to nemalo vyznam a aj laska pomaly vyprchala.
Zálezí to na vztahu ako na nho zaposobi ta vzdialenost.
noo ja chodim s cechom a je to 550km a sme spolu uz 8mesiac a zatim to klape..chceme byt spolu tak zatim to pretrpime a mozno neskor budeme spolu...poznas nejakeho cudzinca ktoreho by si chcela alebo preco sa pytas?
moj priatel je Turek... z Istanbulu..sme spolu 1 rok a 8 mesiacov.. nazivo sme spolu boli nieco cez 3 mesiaca.. ja 2 krat v Istanbule..a on na 2 tyzdne tu...
myslim,ze ked je tam laska.. tak ani 1500 km nie je ziadna dialka..aj ked to sakra boli, ked sa nevidime...len cez kameru..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
to darmoo chlapi inej narodnostii suu uplneee fajnn hlavne chorvatii tedaa to ichh spravaniee a z nichh vyzarujee taguee cosiiq lakavee
mnoo a ty si si odkjall naslaa??
mno nasii slovenskí chlapi aj tag ste najsamlepšíí
Zálezí to na vztahu ako na nho zaposobi ta vzdialenost.
myslim,ze ked je tam laska.. tak ani 1500 km nie je ziadna dialka..aj ked to sakra boli, ked sa nevidime...len cez kameru..