Chcem sa spýtať poznám chalana čo má 22 rokov a frajerka jeho 13-14....on prisahal že sa jej nedotkne ...ako musím priznať že on aj miništruje v kostole a je silno veriaci aj jeho rodina no nejako sa teda dali dokopy, ja mu nekrivdim ale mohol by ho....
Udať môžeš kohokoľvek, Ale, za prvé, kým sa to dostane na rad ako prípad, čajka bude mať dávno 15 a ked nie, ta šak podla toho že on je veriaci, miništrant atd, tak asi bude aj ona taká ni? Tak asi čakajú kým bude mať 15 abo po svadbe. Nebola by prvá ani posledná. A ty ho udáš, čajka pôjde na gyndu, zistia, že je panna a prípad sa zmetie zo stola.
Tak s takými by som si moc nezačínal, ja teda o to viac, však mám už 27 rokov ...aj keď priznám sa, také ma aj chceli, hoci netuším čo na mne mohli vidieť ...ale to už z rozhovorov bola patália, inak zamerané vnímanie života nás dvoch, priorít, ešte nerozmýšľala tak dospelácky ...no a ja to už nechcem skúšať na hru "omyl alebo prípadný zdar", však ja už by som bol najradšej keby už z prvého dobrého vzťahu by som mal babu jasnú a s takou by som sa aj dlho nečakal o spoločné bývanie, rodinu, však kým by ona dospela, tak ja by som už mohol strieľať slepými (aj keď hádam nie, no)
uz len to ze chodi do kostola ho robi perverznym zmrdom ... ten snou nebude mat dobre umysli ....isto ho pan farar naucili ako sa to robi dobre vymrdat do zadku a na zemi leziacu ocikat
Neviem no, ty ju musíš poznat najlepšie, ci jej môžeš verit (ked tak sa skus zoznámiť aj s jej priateľom, aky z neho budeš mat pocit)... Ja som sa v 13 este asi hrala s pokemonmi a ceckami ale dievčatá od nas uz mali prvých frajerov. A teraz je to este viac viditelnejsie, ze dievčatá akoby skor dospievajú... Ta Diana Kovalova zo Superstar ma len 15, cize pod. ako tvoja sestra, ale vyzera a sprava sa na 20. Ja som tak nevyzerala ani sa tak nesprávala, ale fakt v dnešnej dobe je to uz uplne inak asi...
A teda moja skúsenosť s hlboko veriacimi je, ze naozaj nechcú mat žiaden sex pred svatbou... Cize ak ho poznáš, veríš mu a veríš svojej sestre, tak by som to nejak nehrotila zatiaľ...
Ministranti su svati ??? Moj chlap bol krdysi ministrant a ...daleko to ma od poboznosti veeeeeélmi daleko..... iba na tej omsi sa treba tvarit vazne ale polka z nich je tam snad len preto ze rodicia chceli nie sami od seba
Nevidim v tom ziaden problem, aj ked ja osobne si neviem predstavit ako by to malo fungovat, kedze jej jedina povinnost je ist o 7 rano do skoly a po skole si spravit ulohy, kdezto on uz (mozno) riesi zivobytie a vseobecne uplne ine problemy.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov