Otázočka: podla vás je normálne ak som rok a pol už s chalanom, od tohto mesiaca bývame spolu ale jeho mama nám neustále aj tak kecá do vzťahu, milionkrát volá aby sme nespali v jednej izbe spolu (nieto ešte v jednej posteli), že kúpi ďalšiu postel...lebo
Ocividne jej na synovi zalezi, ocividne az prehnano. Pokial je vasa laska ta prava, tak to je mozno to najmenej co mozes pre nu obetovat, ze vydrzis napor jeho mamy.
Urcite je to lepsie, ako keby ho mala matka v pici, bola by alkoholicka alebo by sa s kazdym kurvila. Je to matka zo starostami, je to normalna vec. Niektora ich ma mierne, a niektora taketo prehnane.
Ako hovorilo jedno porekadlo.
Velkost lasky sa nemera casom, ktory si s danou osobou stravil, ale vecami ktore si bol(a) ochtny(a) obetovat.
Tj nic ine ty nezostava ako to vydrzat alebo si najst nieco vlastne.
Viem ze to lezie na nervy, ale musis byt silna. AK nie, take klasicke normalne najmy nevijdu najdrahsie. POkial nebyvas rovno v BA, tak 1 izbovy byt sa da v poho zohnat za nejakych 6 litrov, co nie je az tak moc ked to rozpocitas medzi dvoch.
Ak nie si schopna sa na take nieco odhodlat, a nie si ani schopna taky napor jeho matky vydrzat, potom ty uz dopredu hovorim ze vas vztah smeruje do zahuby.
It: prekvapuje ma ze prave ty hovoris aby to vydrzala..
Mikaela: je to sice mama tvojho priatela ale byt tebou tak ju minimalne slusne poslem do pice. Nema ani najmensie pravo sa vam srat do vztahu aj ked je to jeho mama, ste dospeli a je to vas zivot.
Sice je na tebe co spravis, ale ja by som si srat na hlavu nenechal.
A tvoj frajo ta nezastane? Mali by ste zasadnut za spolocny stvol a predebatovat to. A pokial si platit byt tak si to dako zariadti. toto je nase uzemie a nechce byt ruseny. Myslim si, ze bud je jeho maminka mierne zaostala alebo mala daku velku ranu do hlavy.
Nech sa predovsetkym on s nou porosprava, aby ta nechal na pokoji. Alebo chodte do svjho a kupte si svoj byt. Ale myslim si, ze inetligentny ludia sa vedia dohodnut. A ked vam aj tak bude skatat do toho tak sa pred nou bozkavajte. kupte si daco fajne a krmte sa navzajom a ukazte jej, ze ste spolu stastny a mozno v tedy vas naozaj necha na pokoji
ja ked som mala chalana, tak tiez sa do nas vsetci starali (aj ked samých nas nechavali).
Ale ked potom odisiel, tak to nevedeli prestat, ze nato doplatime, ..... no hroza
Povedz jej to, ze ti to vadi a ci by to nemohla nechat na teba. Ale ked je taká, tak pochybujem, jedine ako rockstar napisal, ist do svojho, aj ked neviem zaco
No vacsinou tie matky co za mlada pobehovali kade tade maju take primitivne nazory ....ale to je fakt uz moc otravne ked vam zakazuje spat v jednej posteli...mozno je sama tak jej je smutn ...ked sa odstahujete myslim ze na paru mesiacov sa neozvete..potom vam zavola lebo jej bude smutno....a pochopi ze sa chovala ako pica=d
podla mna je to zenska ktory ma az moc rada svojho chlapceka a nedovoli inej zene lubit proste to neznesie je posadnuta tym ze jej chlapcek musi byt jej .. uz len to ze ti povedala ze si mas najst ineho to by ma dorazilo..Mne to sice tiez hovori priatelova mama ale ona hovori nieco vy zmysle: sa pozri aky je to chudak ved si najdi nieco normalne, co na nom vidis,??? xe xe
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
...Čo sa stará piča stará,had
Ocividne jej na synovi zalezi, ocividne az prehnano. Pokial je vasa laska ta prava, tak to je mozno to najmenej co mozes pre nu obetovat, ze vydrzis napor jeho mamy.
Urcite je to lepsie, ako keby ho mala matka v pici, bola by alkoholicka alebo by sa s kazdym kurvila. Je to matka zo starostami, je to normalna vec. Niektora ich ma mierne, a niektora taketo prehnane.
Ako hovorilo jedno porekadlo.
Velkost lasky sa nemera casom, ktory si s danou osobou stravil, ale vecami ktore si bol(a) ochtny(a) obetovat.
Tj nic ine ty nezostava ako to vydrzat alebo si najst nieco vlastne.
Viem ze to lezie na nervy, ale musis byt silna. AK nie, take klasicke normalne najmy nevijdu najdrahsie. POkial nebyvas rovno v BA, tak 1 izbovy byt sa da v poho zohnat za nejakych 6 litrov, co nie je az tak moc ked to rozpocitas medzi dvoch.
Ak nie si schopna sa na take nieco odhodlat, a nie si ani schopna taky napor jeho matky vydrzat, potom ty uz dopredu hovorim ze vas vztah smeruje do zahuby.
Mikaela: je to sice mama tvojho priatela ale byt tebou tak ju minimalne slusne poslem do pice. Nema ani najmensie pravo sa vam srat do vztahu aj ked je to jeho mama, ste dospeli a je to vas zivot.
Sice je na tebe co spravis, ale ja by som si srat na hlavu nenechal.
Nech sa predovsetkym on s nou porosprava, aby ta nechal na pokoji. Alebo chodte do svjho a kupte si svoj byt. Ale myslim si, ze inetligentny ludia sa vedia dohodnut. A ked vam aj tak bude skatat do toho tak sa pred nou bozkavajte. kupte si daco fajne a krmte sa navzajom a ukazte jej, ze ste spolu stastny a mozno v tedy vas naozaj necha na pokoji
Ale ked potom odisiel, tak to nevedeli prestat, ze nato doplatime, ..... no hroza
Povedz jej to, ze ti to vadi a ci by to nemohla nechat na teba. Ale ked je taká, tak pochybujem, jedine ako rockstar napisal, ist do svojho, aj ked neviem zaco
Jednoducho jej musite ukazat, ze mate svoj zivot, svoje sukromie a ona nemoze zasahovat do vztahu.
Ale osobne by som to, ze si mas najst ineho najprv zamlcal a az keby sa to aj nadalej opakuje to povedal.