Ahojte, potrebujem radu ----> s jedným chlanom sa poznám asi 4 mesiace, chodíme spolu pravidelne von mám ho neskutočne rada! On mi však povedal, že ma ľúbi a či sa teda nedáme do kopy. Lenže ja som mu povedala, že teraz nechcem žiaden vzťah! Lenže ide
celkovo som z tvojho príspevku vycítil, že sa máte radi, cítite sa jeden pri druhom dobre, bozkávate sa ale nechceš ho pretože nie je tvoj "typ"? Trošičku si odporuješ, nemyslíš?
wtf vy ste tu nemtavi vsetci. to sa ludia smu bozkavat len ked chcu mat spolu vztah a deti a svadbu? kks sak normalne proste je jej sympaticky, dobre sa s nim citi, mozno aj nejaku charizmu ma, len nepreskocila iskra. abo mozno chce byt teraz free. boha toto sa mi stalo 313x uz, nvm co sa tu spravate jak keby spadla z venuse. dobre, je to trochu tahanie za nos ale chalan je podla mna vdacny aj za to
inak si s ním každý deň, v podstate sa správate akoby ste spolu chodili...ale tvrdíš, že nechceš vzťah? kedy to bude nejaký vzťah? keď oficiálne podpíšte obaja zmluvu alebo čo?
@trdelniiiq tak je par bab, pri ktorych by som bol urcite rad a je par bab, ktore by za to iste boli vdacne v opacnej situacii lepsie nieco jak nic, ta ne?
@antifunebracka Keby som chcel s tou zenskou normalny vztah a ona by ma brala len ako kamarata, s ktorym sa moze objimat a bozkavat kedy chce, no nic viac, citil by som sa zneuzito
@antifunebracka tak u starsich sanca na napravu a pochopenie, ze ty si ten pravy, este je henta hore je v podstate este decko, tam sa podla mna da spracuvavat len tazko
@trdelniiiq aale mlade baby praveze neni az tak tazko poblaznit pokial je starsi a nedojebe to moc nejakym psickovskym spravanim tak ja tam ten potencial vidim
Podla mna nepaci sa ti az tak velmi, len je ti s nim dobre (ako s kamaratom) a lichoti ti, ze je z teba zblazneny, takze si to nechces s nim pokazit, ved ti to dviha sebavedomie aspon. A preco vlastne nechces vztah? (je jedno ci s nim alebo s hocikym)
A presne ako napísal @echoechoecho pravdepodobne ti to zdvíha sebavedomie, že je niekto z teba pobláznený, lebo škodoradosť, najväčšia radosť ale chlapec je teraz psychicky určite v prdeli.
@flageusdei ale ona si neni na 100% ista ci ho nikdy nebude chciet. proste trosku ju aj pritahuje, len teraz to nechce riesit. takto jej to vyhovuje - s tym, ze v buducnosti tam ponechava dvierka mierne pootvorene.
takto to z nej aspon citim ja.
a nemyslim, ze je to pre niekeho zle. on je happy, bo je s nim viac nez kamka. ona je happy, bo s nim tak celkom nechodi. to mi znie fer.
pokial ho nevyciciava z penazi ani nevyuziva emocne a psychicky tak nevidim problem
Podla mňa si sebecká krava.. chodiť s ním nechceš a zároveň si ho ideš držať pri sebe, lebo ti s ním je super a keď si nájde inú tak ti šibne zo žiarlivosti... a tiež mi je zle z vety "Kamarátstvo je viac ako láska" + @3
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov
a prečo akože "nie je tvoj typ"? nemá učesanú ofinu do správnej strany?
ale keďže ti vôbec nerozumiem tak mu povedz, že nedokážeš s ním mať vzťah ale, že ho máš rada viac ako kamaráta resp. @1
To je tak skaredy (co asi nebude ked robite take cinnosti) alebo čo ??? mas 16 a uz vies kto je tvoj typ a kto nie? inak @3
radšej ho netráp dievča
Dievca, ty si jebnutá?
Áno, všetci sme už zažili stav "friendzoned" a vieme aké je to nepríjemné a ona to tu práve teraz presne opísala.
Buď nech povie chlapcovi, že nechce nič a hlavne UBERIE alebo sa s ním dá dokopy...
Lebo on je teraz vo veľmi zlej ilúzii.
takto to z nej aspon citim ja.
a nemyslim, ze je to pre niekeho zle. on je happy, bo je s nim viac nez kamka. ona je happy, bo s nim tak celkom nechodi. to mi znie fer.
pokial ho nevyciciava z penazi ani nevyuziva emocne a psychicky tak nevidim problem
inak myslím, zme presne spĺňaš definíciu štetky. Bozkávaš sa s ním, ale nie je tvoj typ... Na čom fičíš?