ja som raz cez sms..vlastne to bol jediny chalan s ktorym som "chodila" tak normalne...sme kamosi doteraz, je to super cloviecik, len keby sme si mali aj co povedat ..
@1 no a zato yb som vraždil....to vobec neni ani etické šak ekd znekm som enjakú dobu tak sa sním porozprávam a tak ho odjebem a čo tam cezpokec... nemam to rád :/
máš pravdu, moja generácia ešte len tak tak uhýba tomuto všetkému, tak ale jemne sa nás to dotýka, je to blbé, že človek lepšie formuje si vzťahy na nete, ako v reáli, kde čuší jak pena, poznám jedného, prekvapkom bol
mne osobne vyhovuje radšej reál už len preto, že som sa stretla s pozitívnymi reakciami na moju pomoc cez icekve, keď bol dakto v depresii, ale ja viem, že v reáli je to inak, radšej sa tomu vyhnem, mne je tiež lepšie vyjadriť sa písmenkami, oooveľa ľahšie a má to lepšie výsledky, preto rada píšem listy a tam rozoberám všetko možné....síce dnes som dostala šok z Ippolita (román Idiot), ktorý napísal hodne dlhý list, na konci som si vydýchla spolu s ďalšími postavami, myslela som že to ani neskončí
proste to bolo tak, ze v ten den sme sa nemohli stretnut a ja osm mala pocit ze to asi nevydrzim, tak som mu napisala sms...potom som sa mu za to ospravedlnila tusim...teda urcite...to uz bolo davno takze presne neviem :/..
cez icq urcite nie icq nepouzivam moc skor skype..
ale po nete urcite kopačky ne..je to neeticke po prve a po druhe nedokazem sa vyjadrit len tak cez net.. proste do oci to musim povedať.. a aj som leniva pisat a racej to obkecam ustami ako pisat dovody prečo
@8 no a moja dotičná mala nejaky večierok striedov ja som dostal sms je koniec ked somd ošiel dotoho abru nebola tam ani bývalá ani ten smrad .... teda ciel mojej prudkej vymeny názorov
@3 mne to nejak ani netrapilo, iba tie kopacky od prvej co som dostal cez pokec ma mrzeli lebo v ten den mi prislo ze ma nezobrali na skolu, som mal nervy vtedy za to...
@7 no co uz, moja chyba bola ze som chodil so 16 rocnymi babami...
Ja icq a taketo podobne chaty na sukromne a intimne veci rozhodne nepouzivam, akurat tak napisem ze sa chcem nazivo stretnut a vydiskutovat si nieco s tym clovekom, ak ide o nieco dolezite.
Ale zazila som taky pripad, ze jeden moj kamos mal frajerku, a v skole si cez informatiku pisal s nou. A na chvilu si odskocil a jeho spoluziak napisat tej babe v menej mojho kamosa, ze sa s nou rozchadza, ze ju uz nikdy nechce vidiet a podobne... a chudak chalan nemohol nic robit, lebo frajerka mu neverila...
celkovo komunikacia cez net dava urcitu davku odstupu,mas sukromie,nemusis sa hanbit za svoje otazky.
Je to smutne,ale je to tak.Velakrat sa lepsie porozpravam cez icq ako osobne.Ale velakrat sa mi stalo,ze sme sa nepochopili s dotycnou osobou,teda uplne inak som ymslel napisane slova,ako ich dotycna pochopila a vzniklo tak privela nedorozumeni a bolesti.
Kazdopadne preferujem osobne stretnutia,z oci do oci,kde pekne vidis ci ten clovek mysli slova vazne,ako sa sprava,mimika,gestikulacia... je to urcite lepsie a osobnejsie.
icq, skype a ine programy na komunikaciu by mali byt len na obycajne pokecanie, a nie na riesenie vaznych veci (no ako ktore). je to smutne, ze mnoho mladych ludi vyuziva prave tuto formu. ved v zivote nebudu schopní sa s nikým poriadne porozpravat osobne. to mi pripomina vtip. v parku nedaleko od seba sedi chlapec a dievca. po case okukavania sa chlapec osmelí, ide za holkou a hovori: "ahoj, poznas icq?" ona:" nie, co to je?" on: "ach skoda, mohli sme si tak dobre pokecat."
Som jednoznacne za to aby "kopacky" boli face2face. Je to tazke to hej, ale aspon to ukaze ze na tom cloveku vam zalezalo. Samozrejme nie vzdy je to mozne a ked sa jedna o vztah na dialku kde sa 2 vidia raz za mesiac tak chapem ze cakat dovtedy nema zmysel. Ale pokial maju 2 moznost stretnut sa, tak jednoznacne to spravit osobne.
@31 ale je to jednoduchcie,zbabelejsie ale menej bolestivejsie napisat to a sucho poslat cloveka pass.
Proste takymto sposobom o robia ludia,ktorí nemaju odvahu a stipku zodpovednsoti aby si nasli aspon kusok uprimnsoti,pozreli sa druhemu do oci a seriozne ukoncili vztah.
NO je to taak súhlas. Ale icq ani phone úplne nevylučujem lebo je to dobré napr. keď potrebuješ niečo dohodnúť. Tiež pravda že tu šeci tvrdneme a potom sa niekedy pritrafí že sa niečo rieši cez ICQ čo je zbabelé, hej je to tak a je dobré že to tu niekto spomenul.
Vseobecne, fenomen doby, internet. Zoznamka cez net (tusim kazdy stvrty sa s niekym zoznamil cez net dnes, ci kazdy treti, tak nejak). kedysi staci rodica, ako sa zoznamovali a ako si pisali a ako si volali, ked neboli mobily,...
A ked sa da zoznamit a "porozpravat sa" cez icq, tak aj kopacky...
Ale to vidim aj ja ze co vsetko baby dokazu pisat do sms a na icq a uz ked s nou volam je to ine a ked ma osobne povedat tiez je to este ine ze si tak neveri, netrufa,...
all nomám taký pocit že internet a mobil v srdcových zaležitostiach odsudzuju ludia 17ročny a viššie
Stretávam vela ludí čo sa nevedia normálne rozprávať nevedia komunikovať nepozeraju sa doočí proste sa hambia a na icq ked si sním pišeš tak ti dokaže aj vypičovať čo by ho v reale ani nenapadlo....
Je pravda,ja tieš sedím za internetom tieš som úšasikom virtulnej reality....sedim tu nekedy aj 4hodiny a niekedy zase vobec ale viem odkial pokial
ale andruhú stranu má taký pocit že tý maldý ludia 10 -15 ročný to nevedia odhadnút račej budu doma kvasiť večer zanetom aby šli nekde na kofolu popripadne pifko (v 14 som aj ajs em tam dul pifčo )
@35 ja som schopný v opitom stave povedať tomu druhému všetko čo ma kedy na ňom trápilo a vadilo a nejako nevidím rozdiely medzi dopisovaním na icq a kecaním niekým v bare
@37 väčšieho idiota ako teba som v živote nestretol, už fakt nemám čo dodať toľko detinskosti v jednej osobe po hromade, nechceš mi aj piesok do ksichtu nasypať?
@35 zas ja osobne nevylucujem net ako prostriedok spoznavania sa a kecania. Je to fajn a je pravda ze niekedy (vacsinou) je lahsie rozbehnut rohovor na nete.
Predsa len prist len tak za neznamou babou a povedat jej ze je pekna je trochu divne alebo skor je to prilis tuctove a urcite si milionpatstosiedmy co jej to povedal. Kdezto napr na birdz si pozres album a mozes okomentovat nejaku fajn fotku/blog ku ktorej by si sa v reale nikdy nedostal a mozes rozbehnut rozhovor a mozno zistis ze je to fajn baba, skamaratite sa a niekedy v buducnosti to bude mozno aj vztah.
Je to samozrejme modelova situacia, ale ako priklad postaci. Ale ked uz sa s niekym aj dam dokopy cez net a po nejakom case zistim ze koniec je nevyhnutny, tak mam v sebe aspon dost ucty k nej ze to spravim osobne (dovody som napisal vysie, v skratke ak nieco pre mna znamenala tak podla mna si zasluzi aby rozchod bol osobny).
Osobne som na nete dost casto, ale nemam problem ist von, na pivo, rozpravat sa normalne. Internet je prostriedok ako komunikovat v urcitej anonymite takze podla mna skvely prostriedok pre introvertov a hanblivych ludi (ako napr ja, i ked sa liecim . Na druhej strane suhlasim, ze niektori mladi maju fakt problem s komunikaciou, co je naozaj velmi smutne.
a ešte som gamebler hej hrávam pc hry....ale zas ked idem von nebasnim vkuse o call of duty ako niektorý odnás striedny nevedia sa oničom inom baviť iba o pc uš tu virtualnu realitu prenešaju du realu...ako aj aj kecam o pc ale určite nie v kuse a kždy den že ako som zajebal v cod nekomu hlavu...a ked hram stymi trpakmi čosa robia fest skillermy tak uplne lamy...myslím si že na pc games tieš reba určitý talen a nie sedet tam 5 hodín a mysliet že steba vyrastie nejaky big talent... ja si to zahram hodku dve denne a potom sa birdzujem
najhorsie co zabija vztah je ked sa zacne esemeskovat o ..... a este sa nechodi spolu..potom je to take kussa trapne...az potom ked uz oficialne niekto s niekym chodi tak potom mozu byt SMS
ja som mal "vztah" len sms-kovy...kde ked sme sa stretli tak sme pochopili ze asi nic z toho a teraz mam frajerku a nepotrebujeme ziadne SMS-ky a myslim si z eje to tak lepsie... co chcem tak si povieme osobne...
@43 tak je to najlepšie...a ja necem žiadny vstachzatial lebo poznám iba nafiflené pi.. kere sut ak suce akorat nazajeby a tohos a držím...zatial uznávam iba zajeby...žiadne obmedzenie... ked si ceš užiť si užiješ
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
45 komentov
mne osobne vyhovuje radšej reál už len preto, že som sa stretla s pozitívnymi reakciami na moju pomoc cez icekve, keď bol dakto v depresii, ale ja viem, že v reáli je to inak, radšej sa tomu vyhnem, mne je tiež lepšie vyjadriť sa písmenkami, oooveľa ľahšie a má to lepšie výsledky, preto rada píšem listy a tam rozoberám všetko možné....síce dnes som dostala šok z Ippolita (román Idiot), ktorý napísal hodne dlhý list, na konci som si vydýchla spolu s ďalšími postavami, myslela som že to ani neskončí
ale po nete urcite kopačky ne..je to neeticke po prve a po druhe nedokazem sa vyjadrit len tak cez net.. proste do oci to musim povedať.. a aj som leniva pisat a racej to obkecam ustami ako pisat dovody prečo
@7 no co uz, moja chyba bola ze som chodil so 16 rocnymi babami...
Ale zazila som taky pripad, ze jeden moj kamos mal frajerku, a v skole si cez informatiku pisal s nou. A na chvilu si odskocil a jeho spoluziak napisat tej babe v menej mojho kamosa, ze sa s nou rozchadza, ze ju uz nikdy nechce vidiet a podobne... a chudak chalan nemohol nic robit, lebo frajerka mu neverila...
Je to smutne,ale je to tak.Velakrat sa lepsie porozpravam cez icq ako osobne.Ale velakrat sa mi stalo,ze sme sa nepochopili s dotycnou osobou,teda uplne inak som ymslel napisane slova,ako ich dotycna pochopila a vzniklo tak privela nedorozumeni a bolesti.
Kazdopadne preferujem osobne stretnutia,z oci do oci,kde pekne vidis ci ten clovek mysli slova vazne,ako sa sprava,mimika,gestikulacia... je to urcite lepsie a osobnejsie.
ale v poslednej dobre radsej riesim problemy v reali..preto lebo...lebo to tak citim..
ale ICQ je dobre na dohadovanie cos a bude robit vecer
Proste takymto sposobom o robia ludia,ktorí nemaju odvahu a stipku zodpovednsoti aby si nasli aspon kusok uprimnsoti,pozreli sa druhemu do oci a seriozne ukoncili vztah.
A ked sa da zoznamit a "porozpravat sa" cez icq, tak aj kopacky...
Ale to vidim aj ja ze co vsetko baby dokazu pisat do sms a na icq a uz ked s nou volam je to ine a ked ma osobne povedat tiez je to este ine ze si tak neveri, netrufa,...
all nomám taký pocit že internet a mobil v srdcových zaležitostiach odsudzuju ludia 17ročny a viššie
Stretávam vela ludí čo sa nevedia normálne rozprávať nevedia komunikovať nepozeraju sa doočí proste sa hambia a na icq ked si sním pišeš tak ti dokaže aj vypičovať čo by ho v reale ani nenapadlo....
Je pravda,ja tieš sedím za internetom tieš som úšasikom virtulnej reality....sedim tu nekedy aj 4hodiny a niekedy zase vobec ale viem odkial pokial
ale andruhú stranu má taký pocit že tý maldý ludia 10 -15 ročný to nevedia odhadnút račej budu doma kvasiť večer zanetom aby šli nekde na kofolu popripadne pifko (v 14 som aj ajs em tam dul pifčo )
Predsa len prist len tak za neznamou babou a povedat jej ze je pekna je trochu divne alebo skor je to prilis tuctove a urcite si milionpatstosiedmy co jej to povedal. Kdezto napr na birdz si pozres album a mozes okomentovat nejaku fajn fotku/blog ku ktorej by si sa v reale nikdy nedostal a mozes rozbehnut rozhovor a mozno zistis ze je to fajn baba, skamaratite sa a niekedy v buducnosti to bude mozno aj vztah.
Je to samozrejme modelova situacia, ale ako priklad postaci. Ale ked uz sa s niekym aj dam dokopy cez net a po nejakom case zistim ze koniec je nevyhnutny, tak mam v sebe aspon dost ucty k nej ze to spravim osobne (dovody som napisal vysie, v skratke ak nieco pre mna znamenala tak podla mna si zasluzi aby rozchod bol osobny).
Osobne som na nete dost casto, ale nemam problem ist von, na pivo, rozpravat sa normalne. Internet je prostriedok ako komunikovat v urcitej anonymite takze podla mna skvely prostriedok pre introvertov a hanblivych ludi (ako napr ja, i ked sa liecim . Na druhej strane suhlasim, ze niektori mladi maju fakt problem s komunikaciou, co je naozaj velmi smutne.
a ešte som gamebler hej hrávam pc hry....ale zas ked idem von nebasnim vkuse o call of duty ako niektorý odnás striedny nevedia sa oničom inom baviť iba o pc uš tu virtualnu realitu prenešaju du realu...ako aj aj kecam o pc ale určite nie v kuse a kždy den že ako som zajebal v cod nekomu hlavu...a ked hram stymi trpakmi čosa robia fest skillermy tak uplne lamy...myslím si že na pc games tieš reba určitý talen a nie sedet tam 5 hodín a mysliet že steba vyrastie nejaky big talent... ja si to zahram hodku dve denne a potom sa birdzujem
Kus odtémy ale čo narobím
ja som mal "vztah" len sms-kovy...kde ked sme sa stretli tak sme pochopili ze asi nic z toho a teraz mam frajerku a nepotrebujeme ziadne SMS-ky a myslim si z eje to tak lepsie... co chcem tak si povieme osobne...