Tak v dnešnej dobe to vlastne išlo bez problémov a písali/volali sme si každý deň s tým, že ked niekto, niečo mal cez výkend alebo tak, tak sa komunikácia obmedzila automaticky, respektíve sme jeden, druheho aspon skontrolovali telefonicky ci zije.
Pocas dna ako mame cas si napiseme niekedy viac niekedy menej a vecer vacsinou zavolame ale nie kazdy den len ked mame cas a sme spolu cez vikend, skoro kazdy ale niektore nie
Občas mu píšem, aby som zistila, či ešte dýcha.
On ma zas informuje, aké je vonku počasie a že sa mám poriadne obliecť
Niekedy si píšeme viac (ak nie sme spolu napríklad týždeň), niekedy len pár slov, obaja sa stalkujeme (na lastku zvyknem sledovať ako sa hýbu paličky, keď počúva nejakú pieseň... ozaj, týmto ho zdravím, lebo toto fórum si aj tak preklepne a keď si píšeme, tak aj tak väčšinou citoslovcia, mačkogify a podobné ňuňačiny, že si chýbame a tešíme sa na to, ako sa uvidíme.
Mam priatela z Norska. Komunikujeme spolu kazdy jeden den. Naposledy som bola tam na mesiac a teraz bol on tu na mesiac.
Ale nie nadarmo sa hovori zakladom vztahu je komunikácia. Bez tej by to neslo. V mojom pripade najst si spoločný jazyk. Komujikujeme cely den. Chatujeme a ked je cas tak skypujeme. Tak kazdy druhy den 1-2hodky.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov
On ma zas informuje, aké je vonku počasie a že sa mám poriadne obliecť
Niekedy si píšeme viac (ak nie sme spolu napríklad týždeň), niekedy len pár slov, obaja sa stalkujeme (na lastku zvyknem sledovať ako sa hýbu paličky, keď počúva nejakú pieseň... ozaj, týmto ho zdravím, lebo toto fórum si aj tak preklepne a keď si píšeme, tak aj tak väčšinou citoslovcia, mačkogify a podobné ňuňačiny, že si chýbame a tešíme sa na to, ako sa uvidíme.
Ale nie nadarmo sa hovori zakladom vztahu je komunikácia. Bez tej by to neslo. V mojom pripade najst si spoločný jazyk. Komujikujeme cely den. Chatujeme a ked je cas tak skypujeme. Tak kazdy druhy den 1-2hodky.