aj by som možno odpustila jednu neveru, keby sa mu to stane raz v živote a nikdy viac...ale nikdy by som neodpustila keby mi klame v nejakej dôležitej veci.... no také sa mi zatiaľ nestalo...
v mojom prvom vztahu by osm odpustila vsetko... ale po tej skusenosti prvovztahovej, uz v dalasich vztahoch ktore budu som prisna a jeden omyl a dotycna leti... bude to ista obdeoba mojich momentlanych kamaratksych vztahov, tiez si uz nenecham skakat po hlave. kazdy by sa mal poucit z chyba nie byt choro tolerantny
@18 nejak podobne, i ked mi trocha nesedi, ze "dotycna" a v profile mas napisane holka, ale ok
Ja taky v prvom vztahu som odpustil neveru, co mi spravila vtedajsia pred mojimi vlastnymi ocami, ale odvtedy to bolo len trapenie... neveril som jej, stale som ju upodozrieval, kontroloval, samozrejme nervy som mal ked som si na to spomenul atd atd atd... A ked som si oci otvoril, tak som zistil, aku kktinu som spravil...
Uz nikdy viac.... neodpustajte ani za boha !!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
neodpustil by som neveru NIKDY
Ja taky v prvom vztahu som odpustil neveru, co mi spravila vtedajsia pred mojimi vlastnymi ocami, ale odvtedy to bolo len trapenie... neveril som jej, stale som ju upodozrieval, kontroloval, samozrejme nervy som mal ked som si na to spomenul atd atd atd... A ked som si oci otvoril, tak som zistil, aku kktinu som spravil...
Uz nikdy viac.... neodpustajte ani za boha !!