aj ja by som umrela zavistou sama nad sebou, keby som v ten vecer mohla ist na wilsonic, mohla som ist len na jeden den z istych dovodov aktivne som doma nervovala, ked som si predstavila, ze prave hraju koop
mne stacilo, ked som asi pred polrokom zistil, ze kamos mal naviac VIP! listok na nujazz festival v KE, kde bol tak blizko Spyro Gyra, ze doslova nanho frkali pot
ano mimo ineho aj svetovy den zonglovania.. ale tak wilsonic by som si dal, na takom feste som este nebol.. aj ked napr dubstep moc nemusim.. nejake nujazzove veci bych si pozrel..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
ne nejdem
Ty si bola na Koop? Práve som umrela závisťou
mne stacilo, ked som asi pred polrokom zistil, ze kamos mal naviac VIP! listok na nujazz festival v KE, kde bol tak blizko Spyro Gyra, ze doslova nanho frkali pot
» www.last.fm/event/292297...
Goldfrapp, The Dandy Warhols, Sinéad O'Connor, Koop, Gogol Bordello, Happy Mondays, Hawkwind, Sergent Garcia
a do toho este J.A.R, Dan barta atd... atd...
a nechod? To uz na tie tri dni si volno vybavim
ano mimo ineho aj svetovy den zonglovania.. ale tak wilsonic by som si dal, na takom feste som este nebol.. aj ked napr dubstep moc nemusim.. nejake nujazzove veci bych si pozrel..