no mne zakazali chodit oblecenej tak ako som chodiewala doteraz je to normalne alebo nie? podla mna to je krawine pretoze do teraz sa nik nestazowal a zrazu mi powedia ze tak chodit nesmie.....
Ale nie preco? Kazdy ma nejaky styl, a ked niekto chodi obleceny ako hip-hoper, punker alebo rocker, tak je to ok! Ty si predpokladam EMO...prepac ked sa mylim
Pokial sa pohoršuje rozumny a normalny človek, suhlasím, ved emo a ostatné štýli sú uplne odveci a nikam nespejú, jedine k zlému. Som za to aby sa človek oblekial normalne a slušne, a nemusí byť štýlový
U nas na skole mala byt rovnosata ale neschvalilo sa to, ale to je stredna.
A pokial viem, tak je definovane, ze do skoly mas chodit cista a pekne slusne oblecena. nie? Neviem ja som Skolsky poriadok nevidel ani nepamatam. ale mam pocit, ze sa to tam pise.
A ked tak prides oblecena tak co? Vyzlecu ta? Proste ignoruj a uvidis ze ich to casom prejde.. Boze robit to co mi v skole povedia, tak som zdeptana troska.
akoze...aj u nas na skole sme mali zakazane chodit obleceni trochu inak....
ale tak akoze..... chodili sme ako sme uznali za vhodne.... a nic nam nemohli..... a aj tak vseci sme mali na haaku ...nech si hovorili co chceli..... ved my "pubertaci" =DD
no mne je jedno ako sa kto oblieka a tak sa aj obliekam do školy proste tak ako všade inde ale ked si sa tu holyknight pýtal na emaka nad osemnásť ... minule som videla taku.. "silnejšiu" emačku a mala asi 19 a našuchorené vlasy a korunku v hlave som myslela že v buse vybuchnem od smiechu
36: myslis tych pozerov co pol roka dozadu boli blinkaci, dalsieho pol roka dozadu raperi a este pred tym technaci?
37: suhlas, nenastanu problemy s obliekanim a este aj ti socialne slabsi sa nebudu citit blbo, ze nemaju kazdy tyzden nove tricko a na kazdy mesiac ine botasky..
mas moje sympatie, uzila som si za totaca dost sikany, mas vek na blbosti a aj oblecenie uletene, pokial nechodis naha a neponukas sa na rohu...pohoda, kazdy mal pubertu a kzdy je iny....
ak chodis na cirkevne alebo taku skolu "s lepsou povestou" tak ano...aj u nas zakazuju podobne veci ale len ked ide o extremy....zakazane su hlavne vselijake nevhodne symboly. Zas na druhej strane...tak oblecena by som ani z domu nevysla...ale to je len moj nazor
mne dal kkt triedny poznamku lebo som mala cierne nechty(nie som emo) a tak som sa nastvala a dalsi den som si dala tricko s vystrihom po kolena......hej ked mi dal za priklad najhorsie obliekajucu ziacku v triede......zelena sukna satkova,oranzove leginy ruzove triko...akoze som sa mu vyrehotala do ksichtu
37. Triciek mam na rozdavnie (ak tak mi najviac sedia tie najlacnejsie za 100 korun, zvysok ma vsetko kuse). Nepovazujem sa za socialne slabsieho, ale botasky nemam nove kazdy mesiac teraz som v stave ze mam botasky v pohode, ale idem si kupit nejake do 2500 ak sa mi zapacia nahodou.
Hm, v anglicku som pocuval v radiu debatu na temu skolske uniformy. Su na velmi velach skolach povinne, a ako je Vam isto zname su aj cisto dievcenske a cisto chlapcenske skoly, ze vraj pre mensie rozptylovanie a lepsie vzdelanie.
No k tym uniformam, maju tam s nimi dost problem, lebo su dost drahe a rodicia casto krat na to nemaju. No dieta rastie, uniformy sa nicia a stale treba nove. Prosto vidno, ak niekto pride kazdy den v super cistej vyzehlenej uniforme a niekto je rad ze nejaku vobec ma.
Tie uniformy by nieco z mensiej casti poriesili ale rozdiel by bol stale vidno
Aj dnes maju deti neviem ake mobily a neviem ake znackove veci na ukor ich rodicov. Poznam vela rodicov co kupi svojim detom drahe znackove veci a neviem ake super mobily a sami chodia skromne obleceni a maju mobil total shit.
Nevidi sa mi to spravne. A mam najhorsi mobil s rodiny
Znackove veci si potrbim botasky a slnecne okuliare. Fakt, to ide na o zdravie a tam chcem kvalitu. Ale inac, je mi to viacmenej ukradnute a cim lacnejsie, tak v tom sa citim lepsie
A k teme este V maji zacinam nosit aj do skoly kratasy. Sice komentovali to, ale nikto sa nic neodvazil. No co viem, tak na par gymkach ako Srobarka mali zakazane kratasy zobrat do skoly. Inac, aj na skusky chodim v kratasoch
to pre taku kktinu poznamku? hi tak to poznam noo ale mne uz 2 so sprawania nawrhli pre moj wyzor tak ale ja ich mozem wsetkych jebat tam ja budem chodit ako ja chcem wed to je moja wec nak sa nestaraju nie?
nejebte do nej , kazdemu sa paci nieco, a aj ked sa jej smejete ze emo je pre deti vrr dakto ma aj na to iny nazor, nie ze by ja som emo obranovala aleco co ale kktina naprikald tiez technaci niekto povie ze to je len pre gadzov alebo buzerantov alebo neviem co tak isto metal ze je to sracka alebo rock, sak to je kazdeho osobny nazor, jeho vec, kazdy clovek ma cit k niecomu inemu, zaujimaju ho ine veci , nadchyna sa pre nieco ine ...
..obycajne skatulkovanie, kto toto robi je len trapne decko..cus
..A naty este cekla som si tvoju webku, vobe niesi vystredna , akoze stve ma to ze ta maju za daku "vystrednu" pritom mas pohode look, povedze ze svojsky, ani niesi nejake ze prehnane emo alebo co ...
milujem ked niekto na miekoho kyda ani sa nepozre na seba a k tomu este povedala ti to nejaka stara krepa z vedenia skoly? DAJAKA STARA FOSILIA TI POVIE ZE SI VYSTREDNA A NAVRHNE TI zhorsenu znamku z chovania, trapne ze sa staraju o vyzor, v skole BY MALO IST O TO co mas v hlave...
...ale na slovensku je to tak, kravinyy vsade same kravinyyy vzdavam sa vyhubit stare fosilie zo skol, nech vyklidia priestor, nech idu na dochodky , nech daju priestor mladsich ucitelom , nech neberu popri dochodku aj ucitelksy plat ale nechala som sa uniest ...
k Naty , rob tak veci jak to citis, nedja sa ovplyvnit starymi trapkami v skole, neznsam to jak jebu pankerom do stylu a podobne..kazdy je strojcom svojho stastia...vela zdaru , idu prazdniny vyklad sa na celu skolu...peaceee
no wed to ze niesom az taka welmi emo a co wsak wed to je ta komunita w skolach xixi ta nasa je hroza blee ako si powedala tam sami ucitelia co do dochodku poslat heh a to mi powedala triedna ale ze ona wraj proti tomu nic nema ale ucitelia sa wraj stazuju a ona ma jednoducho nemoze az po 9 zastawat a stale dake blbe wyhoworky im trepat jednoducho su to ucitelia no ale sa cudujem ze este niesu na dwochodku
jj krawiny a to riadne u nas w skole sa ucime malo heh wed to ucitel pride na hodinu a zacne nam trepat daco o tom ze ako sa mame sprawat w restike .... xDxDxDxD
noo to je porušovanie ľudských práv ale.. každý má právo prejavovať sa akým spôsobom uzná za vhodné.. tak ako pokiaľ nikoho neohrozuješ tým, že si tak oblečená, tak ako nechápem.. ignoruj.. alebo čo ja viem.. obráť sa na ombudsmana
heh,na mna sa tiez stazovala byvala triedna. Sa jej nepacili moje roztrhane rifle a zicherky. Zevraj to je prilis vystredne. Ale kto kedy urcil co sa za vystredne povazuje a co nie? Nikto.
Ani terajsej triednej sa nepaci ako chodim oblecena do skoly, ale proste ja sa v svojich handrach citim dobre, takze kaslem na to a dalej som akoze vystredna.
Nehnevaj sa na mna, ale ja mať dieťa a chodí takto oblečené, tak mu to zatrhnem tiež. To už nie je nikto normálny? Škola je inštitúcia ako každá iná, do divadla by si (dúfam) takto neprišla a tiež by som ťa takto nepustil na nejaký úrad a pod..
Nikto ti nemôže zakazovať akékoľvek oblečenie a ani rôzne znaky pokiaľ niesú v rospore so zákonom. Je demokracia, čo znamená sloboda prejavu slova a písma ale nie len, ale aj čo sa týka oblečenia a celkového vízoru (pokiaľ to však nieje proti zákonom). Mňa by ste vidieť v škole nechceli, tý čo ste proti štýlovému obliekaniu: Čierne boty, čierne BDU-čka a na ních ešte dve reťaze, vybíjaný opasok väčšou chrómovou prackou, v strede vystupujúci znak škorpióna, čierne triko, čierny sveter alebo mikina (prípadne s bielimi lebkami), rôzne náramky s ostňami a pyramídkami, na krku obrátený pentagram a obojok s ostňami, čierne okolo očí, tak isto aj nechty čierne. A na záver čierny kožák až po päty. A nik v celej škole ani len riaditeľ si nedovolil nič povedať. Áno zo začiatku trocha pindali ale po vysvetlení, že "takto chodím a basta!" už nič. Akurát mali problém s tým pentagramom niektoré učiteľky, ale keď povedala "schovaj si to!" a tak som jej na to povedal jedine "až si Vy schováte ten zlatý kríž na krku!" Tak asi tak, že kto je výstredný.
A ešte ak som sa niekomu zdal, že ho pohoršujem ... tak akože na toto mám svoj názor. Prečo sa pozeráš na mňa keď ti to vadí ako vyzerám, môžeš sa predsa pozrieť ešte minimálne ďaľšími tromi smermi tak prečo na mňa čumíš ako chuj Hmmm? Inak ešte k tej škole: nútili prezúvať sa to beriem, kvôli hygiene, tak som si doniesom plyšové hlavy vlkov. Také pekné papučky
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
69 komentov
inak styl = decko ...teda aspon vacsinou je to tak...a EMO je fakt pre deti
A pokial viem, tak je definovane, ze do skoly mas chodit cista a pekne slusne oblecena. nie? Neviem ja som Skolsky poriadok nevidel ani nepamatam. ale mam pocit, ze sa to tam pise.
21...kde ti ju mam ukazat?
ale tak akoze..... chodili sme ako sme uznali za vhodne.... a nic nam nemohli..... a aj tak vseci sme mali na haaku ...nech si hovorili co chceli..... ved my "pubertaci" =DD
boli sme pod papučou,...:p
stvrtka je tam metlakov(odkedy odisla oktava,tak sa percento znizilo ..)
a ja? dneska minisaty s velym vystrihom...este aj nas pater ma pochvalil ake mam pekne saty ..
ja vobec nechapem slovenske skoly..nemalo by hlavne ucitelom ist o vzdelanie a spravanie ako o vyzor?!..
Ja v tej riaditelni tusim stravim polku zivota kvoli picovinam
37: suhlas, nenastanu problemy s obliekanim a este aj ti socialne slabsi sa nebudu citit blbo, ze nemaju kazdy tyzden nove tricko a na kazdy mesiac ine botasky..
aspon kazde rano nebudem mat dilemu ze co si obleciem
38.vies,ale v dnesnej dobe uz ani ini nie su ..mozno na par vynimiek,ale ja takeho nikoho nepoznam
Hm..hej..su pozeri..
(sice dnes si pozer uz za vsetko
Hned teraz ti ich mozem ukazat kolko len chces!
Hm, v anglicku som pocuval v radiu debatu na temu skolske uniformy. Su na velmi velach skolach povinne, a ako je Vam isto zname su aj cisto dievcenske a cisto chlapcenske skoly, ze vraj pre mensie rozptylovanie a lepsie vzdelanie.
No k tym uniformam, maju tam s nimi dost problem, lebo su dost drahe a rodicia casto krat na to nemaju. No dieta rastie, uniformy sa nicia a stale treba nove. Prosto vidno, ak niekto pride kazdy den v super cistej vyzehlenej uniforme a niekto je rad ze nejaku vobec ma.
Tie uniformy by nieco z mensiej casti poriesili ale rozdiel by bol stale vidno
Nevidi sa mi to spravne. A mam najhorsi mobil s rodiny
Znackove veci si potrbim botasky a slnecne okuliare. Fakt, to ide na o zdravie a tam chcem kvalitu. Ale inac, je mi to viacmenej ukradnute a cim lacnejsie, tak v tom sa citim lepsie
A k teme este V maji zacinam nosit aj do skoly kratasy. Sice komentovali to, ale nikto sa nic neodvazil. No co viem, tak na par gymkach ako Srobarka mali zakazane kratasy zobrat do skoly. Inac, aj na skusky chodim v kratasoch
to pre taku kktinu poznamku? hi tak to poznam noo ale mne uz 2 so sprawania nawrhli pre moj wyzor tak ale ja ich mozem wsetkych jebat tam ja budem chodit ako ja chcem wed to je moja wec nak sa nestaraju nie?
..obycajne skatulkovanie, kto toto robi je len trapne decko..cus
jeej dakujem
milujem ked niekto na miekoho kyda ani sa nepozre na seba a k tomu este povedala ti to nejaka stara krepa z vedenia skoly? DAJAKA STARA FOSILIA TI POVIE ZE SI VYSTREDNA A NAVRHNE TI zhorsenu znamku z chovania, trapne ze sa staraju o vyzor, v skole BY MALO IST O TO co mas v hlave...
...ale na slovensku je to tak, kravinyy vsade same kravinyyy vzdavam sa vyhubit stare fosilie zo skol, nech vyklidia priestor, nech idu na dochodky , nech daju priestor mladsich ucitelom , nech neberu popri dochodku aj ucitelksy plat ale nechala som sa uniest ...
k Naty , rob tak veci jak to citis, nedja sa ovplyvnit starymi trapkami v skole, neznsam to jak jebu pankerom do stylu a podobne..kazdy je strojcom svojho stastia...vela zdaru , idu prazdniny vyklad sa na celu skolu...peaceee
no wed to ze niesom az taka welmi emo a co wsak wed to je ta komunita w skolach xixi ta nasa je hroza blee ako si powedala tam sami ucitelia co do dochodku poslat heh a to mi powedala triedna ale ze ona wraj proti tomu nic nema ale ucitelia sa wraj stazuju a ona ma jednoducho nemoze az po 9 zastawat a stale dake blbe wyhoworky im trepat jednoducho su to ucitelia no ale sa cudujem ze este niesu na dwochodku
jj krawiny a to riadne u nas w skole sa ucime malo heh wed to ucitel pride na hodinu a zacne nam trepat daco o tom ze ako sa mame sprawat w restike .... xDxDxDxD
Ani terajsej triednej sa nepaci ako chodim oblecena do skoly, ale proste ja sa v svojich handrach citim dobre, takze kaslem na to a dalej som akoze vystredna.
Sorry ale moj názor
no tak do divadla by som tak nesla ale ja tam nechodiewam wedco taM LEN DUDA A ZBYTOCNE WYHODENE ENIAZE...:p
no presne tak...
ale tam je to kazdemu fuk