žiadny mobil nie je výborný ale je dobrý. Tento model má mnoho výhod ale i mnoho nevýhod. Medzi nevýhody patrí určite absencia UMTS ale výhody určite prevažujú.
Tiez ho mam ,teda je to K550i prerobena na W610i (ale na tom nezalezi)
Ide hlvane na tom, na co mobil potrebujes. Typujem hudba, fotenie,obrazky,videa...
Vzhladom na to ze je to walkman telefon na hudbu je vyborny, fotky su tiez na slusnej urovni a kvalita je dobra aj na pozeranie v PC, obrazky, videa pohoda telefon pracuje celkom svizne...
Celkove musim povedat ze som s nim spokojny (i ked ja ho pouzivam hlavne na fotenie, cize by to chcelo lepsi fotak).
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
6 komentov
Ide hlvane na tom, na co mobil potrebujes. Typujem hudba, fotenie,obrazky,videa...
Vzhladom na to ze je to walkman telefon na hudbu je vyborny, fotky su tiez na slusnej urovni a kvalita je dobra aj na pozeranie v PC, obrazky, videa pohoda telefon pracuje celkom svizne...
Celkove musim povedat ze som s nim spokojny (i ked ja ho pouzivam hlavne na fotenie, cize by to chcelo lepsi fotak).