kone milujem...jazdila som parkur aj troska drezuru ale predali mi mojho kona, na ktorom som jazdila 3 roky a rodicia boli uz skoro presvedceni tak odvtedy uz to nie je ono, a ani nie su take moznosti teraz
ja som psíčkarka ale pohode milujem kone keby si neni psy tak kone a zvieratka uplne všetky teda ak ide o t milujem ich neviem si to bez nich predstavit !!!a horšie je to že ty ludia ktorych baví tyranie su hnusny a bescitny neznasam takych ludi!!no tie zvieratka všetky okrem hmyzu brrrr hmyz nemam rada ani mušku a ked zbadam cervika alebo niečo ine ucholáč alebo čo kks ja začnem tak strašne vrískat kks ja som hakliva na to ale ostatne milujem a hlavne PSY PSY PSY
Jasne. Koníky zbožňujem odmalička. Oni nielenže vyzerajú inteligentne, oni inteligentné sú. Momentálne mám možnosť jazdiť jedného poníka, tak sa neviem dočkať. V budúcnosti si chcem nejakého koňa kúpiť. Na farbe mi nezáleží. Načo mať krásneho koňa, ak sa k nemu nemôžeš priblížiť? Radšej šikovného na western
Milujem kone...mám 1 ktorého mám od jeho malička Plánujeme preteky najviac ma chytilo cross-country skoda ze je na slovensku tak malo rozvinute..A ak nie tak klasika parkur ale nieco vyssie thak uvidime..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
To mi stačilo na celý život!
aj ked kraliky a zajace su mojou laskou x)