@8 ani nie, síce je to moja obľúbená stratégia (DK+LICH+mass frost wyrms) ale ľudia majú dračích jastrabov a tí wyrmov ľahko pochytajú do ohnivých sietí
..to nič ..nevšíímaj si ich ..ja som hrala CS ..aa všetci sa čudovali že som šetkych zabijala ..ale je to tvoja vec ..každéému s apááči niečo inéé..tak neviem čo tu riešia
@xhtml to áno ale myslíš že vo WoW ide o príbeh z jednotky? No to sotva. Pokiaľ viem všetko sú tam udalosti z trojky. Len minimum je ešte z dvojky a jednotka asi ani nemala príbeh podľa toho Jednotku som nevidel a už by ma asi ani nebavila...Neni čas...
Warcraft III je najlepšia hra desadročia len si porovnajte po grafickej stranky ine 7 rokov staré hry z W3 a je to niečo užasne ako je to v predu nehovoriac tom že W3 je na 1CD a už vtedy boli bežne hry na 4CD(1DVD) napr HOMANIV. Podobne je to aj z WoW.
Ja osobne už W3 nehrajem tak ako predtým ale nedavno som si prešiel kampane a je to super
A z tými wyrmamy nesuhlasim...je sice pravda že wyrmovia su jedna z dvoch dobre použiteľných jednotiek u UD, druhou su Hnusovia...ale je to strašne drahe vybudovať taku armadu wyrmov a za obvyklích podmienok(ked si nedaš 1v1 mapu pre 12 hračov) sa toho ani nedožiješ ja davam prednosť NE a jednotke 12 jazdov na hypogrypoch tý maju sice dosť malo HP ale ničia lietajuce jednotky ako wyrmov jedneho za druhým to podporujem 3-4chymerami ktorý hravo zabiju hrdinov
PS: autor temy sa hovorí o WoW alebo W3? lebo niektorý v tom maju akosi zmatok.
PPS: čo by bolo čudne an tom že dievča hraje W? poznam takých kopu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
Ja osobne už W3 nehrajem tak ako predtým ale nedavno som si prešiel kampane a je to super
A z tými wyrmamy nesuhlasim...je sice pravda že wyrmovia su jedna z dvoch dobre použiteľných jednotiek u UD, druhou su Hnusovia...ale je to strašne drahe vybudovať taku armadu wyrmov a za obvyklích podmienok(ked si nedaš 1v1 mapu pre 12 hračov) sa toho ani nedožiješ ja davam prednosť NE a jednotke 12 jazdov na hypogrypoch tý maju sice dosť malo HP ale ničia lietajuce jednotky ako wyrmov jedneho za druhým to podporujem 3-4chymerami ktorý hravo zabiju hrdinov
PS: autor temy sa hovorí o WoW alebo W3? lebo niektorý v tom maju akosi zmatok.
PPS: čo by bolo čudne an tom že dievča hraje W? poznam takých kopu