Ale World of Warcraft je aj tak lepsie ako obycajny Warcraft alebo Frozen throne. Samozrejme aj si nespravite account na nejakom blbom serveri, s cim uz mam dost zlych skusenosti. Inac to stoji zato. (A naj je mage
wow je naozaj najlepsie ziadna logika ziaden skill zvladne hrat aj male detsko len behas creepis plnis qesty ktore su mimochodom dost jednoduche a zrazu si uvedomis ze presli 4 hodiny a poskocil si len o jeden dva lvly tomu ja hovorim najlepsia hra zo vsetkych!
ludia hrajte WoW-ko je to super hra...a hlavne baby zacnite to hrat lebo na celom serveri som nenasla ani jednu babu som tam samaaaaa..ale zas kopu chalanou okolo mna no nic hrajte WoW..len tolko k tejto dokonalej hre
warcrafta sa clovek nauci hrat dobre alebo dostacujuco minumalne za rok hravania kdesto world of warcraft nie je na skill pochopi to kazdy idiot preto to tolko ludi bavi
Lolz, WoW je haluzna hra, ale az ked mate dobru guildu a polahlivych kolegov. ja hravam klasiku w3:TFT , uz dost dlho, a este sa nechystam skoncit, ludia, ak to niekto hrava tak na akom serv? north? eurobattle?
pravda je, ze na w3 treba mat skill, ked je niekto noob tak aj noob ostane, a je podla mna lepsi ako wow, aj wow je dobry ale je to pozierac casu , ludia co vy na DOTU? mna bavi, aj vas?
Podľa môjho názoru WOW je dosť odveci od deja warcraftu. A stráca to tu peknú dejovosť. Ocenil by som keby blizzard vymyslel niečo ako starcraft ghost len vo warcraftovom prevedení.
Samus: Hral som WOW asi pol roka. No oproti warcraftu 3 je to slabe. Jediny dovod preco som to hral tak dlho bol ze som si myslel ze tam dalej to snad bude lepsie. Z warcraftou sa my najviac paci trojka.
Vitacit: S tebou suhlasim. Mne sa osobne pacila warcraft 2. Ja som volaky oldschool co sa tohto tyka. Lenze wowko ma nasralo s tym ze zrazu ludia a orkovia sa znova znepriatelili ikd vo frozene thrall a Jaina boli proti tomu a darilo sa to. Zrazu vyvrazdili vo wowku vsetky hlavne postavy vid Illidan Vash etc teraz padne lich king. Takze roky nadherne spraveny dej az priam legenda padla do najnizsich hlbok sveta
V celku suhlasim s Typkom ze W3 je super hra - hravam taktiez uz dost dlho a je to proste pri CS-ku klasika. Zalezi dost na skill hraca preto to niektorych po case omrzi ... ak sa tak naozaj stane odporucam si taktiez zahrat DOTU - i ked to podla mna nie je zabava stale mlatit prisery
Ja nchapem ako to moholblizard dopustit. Ja som presiel kazdy warcraft pracne som zbieral vsetky crepiny perfektne spraveneho deja ktoryy moze byt az legendou. Praveky suboj sveta proti demonon ktory zacali elfovia s demonmi a skoncili orkovia s ludmi MIEROM. A zrazu wow... Elfovia ktory maju boja dost sa pridali k ludom ktorych je 5 a 1/2 undeadi sa pridali k orkom co je nelogicke a zrazu vojna proti ktorej Jaina a Thrall bojovali zacne.
A ta najvacsia blbost je ze zrazu vo wowu zabijaju vsetkych hrdinov. Ako blizzard si u mna pohorsil neakm do nebies. Vybodol na sa uzavretie pripadne rozvitie deja a teraz to natahuje ako sa len da. Sak oni osuchaju warcraft tak ze bude neskoro ked sa spametaju
Sirstanly: ja ked to hram tak len po sieti. Nehram hry koli pribehom bajkam alebo niecomu podobnemu. Ak chcem pribeh kupim si knihu. Podstatne co ma zaujima je G-Mechanika a W3 ju v tom multi ma ako tak spravenu. CS je podla mna po hernej podstatne lepsie spraveny. No nemozem si pomoct teraz ma najviac chytol ten kosicky Air conflict.
Ja sa nezaujímam o príbeh tejto hry. Chytla ma G-Mechanika a to je všetko. To je aj vec ktorá by dobrej hre nemala chýbať a mala by byť na prvom mieste.
S tymto ja zase nesuhlasim. Hra s akokolvek dobrou grafikou akokolvek dobre hratelna je len prazdna skrupina bez poriadneho deja. Preto nemam rad kadeake simulatory lebo tamje to stale dookola (vynimky potvrdzuju pravidlo)
Peknym prikladom je napriklad resident evil. Som zvedavy ake by to bolo so super hratelnostou bez zmienky o t viruse a pod
Svoji limity pozam a naozaj neviem co to g-mechanika je. Ocenil by som ak by si ma do toho zasvetil.
Ale s suhlasim s tebou. Firmy postupne zabudli robit hry s tou iskrou ako mali hry kedysi. Na to si len kukol a vedel si ze to musis hrat a chces to prejst (legend of kyrandia, albion, goblins...)
G-Mechanika je vlastne psychologicky faktor v hre. spočíva psychologicko-technickom prepracovaní aby hra splňnala samotný účel hry: pobaviť, upútať a zaujať hráča. To mám od človeka ktorý robil hry pred 18 rokmi. Taktiež tvrdí že veľa developérou to nevie.
Hm zaujimave. no kazdy sme iny. Ja som na akcne adventury a paci sa mi jak mi v brlohu chceli natlacit do hlavy ze doom 3 je akcna adventura ako prince of persia
no najlepsia podla mna bola dvojka, trojka si sice "prepracovanejsia ako niektori vravia" ale ta zacinajuca3D grafika je strasna, podla mna to uz nie je ono a co sa tyka deja tak datadisk k wrcraft 2 skoncil dvoma koncami, cize uz vtedy to akoby skoncilo s dejom... uz len tazili love z toho WarCraft II BNE rULeZ
ja som hravala wow.... ... je to super hra... no uz nemam cas, lebo ked som zacala hrat tak z nicoho nic preslo 5 hodin a ja som sa cudovala, ze ako to tak rychlo mohlo prejst
wowz dead... kedysi som to hraval... ale furt to iste... ani koniec to nema stravil som za tym tolko casuuu... na mainovi som mal cca 50 dni cisteho casu played :{
Warcraft 3 ja podľa mňa zatiaľ nejlepšia PC hra ktorá bola doteraz vydaná. Ale to nepochybne najmä vďaka namakanému editoru, vďaka ktorému bolo možné vytvoriť neuveriteľné mapy.
Ak hrávaš W3, rád sa k tebe pridám, napíš mi, mám však originálny W3, čiže hrávam na ofičiálnych serveroch a na serveroch programu "Garena".
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
47 komentov
WOW môŽe byt fajn ale Warcraft 2, 3 a Frozen Throne su o dost lepŠia zábava
Sami slovaci
A ta najvacsia blbost je ze zrazu vo wowu zabijaju vsetkych hrdinov. Ako blizzard si u mna pohorsil neakm do nebies. Vybodol na sa uzavretie pripadne rozvitie deja a teraz to natahuje ako sa len da. Sak oni osuchaju warcraft tak ze bude neskoro ked sa spametaju
Ach jaj.
R.I.P. story of warcraft
Peknym prikladom je napriklad resident evil. Som zvedavy ake by to bolo so super hratelnostou bez zmienky o t viruse a pod
Ale s suhlasim s tebou. Firmy postupne zabudli robit hry s tou iskrou ako mali hry kedysi. Na to si len kukol a vedel si ze to musis hrat a chces to prejst (legend of kyrandia, albion, goblins...)
Iked to je take usmevne lebo mna na warcrafte uputal, zaujal prave ten dej inak strategie moc nemusim
Nic moc ked nedokazete mysliet na nic ine len WoW ( a este sex na to sa neda nemysliet) No uz to nehravam bo to trocha narusuje mylsenie a tak.
/sigh
Ak hrávaš W3, rád sa k tebe pridám, napíš mi, mám však originálny W3, čiže hrávam na ofičiálnych serveroch a na serveroch programu "Garena".
Všetky tipy máp a scenárií