Ale prospelo by tomu aby zrušili tie prijebané lietadlá čo sa dajú kúpiť a aby som nestretol v jednej bitka maníka na dvojplošníku a iného na prúdovom lietadle
@mm47 dajú sa nejako získavať orly? či tie sa len kupujú? a jak to je vlastne s tým výskumom?
a presne toto ta ja mam čínsky dvojplošník a typek si kolo mňa lieta ja neviem či na nejakom nemeckom bombardéry či na čom
@patricino tie zlaté chujoviny sa dajú iba kúpiť za skutočné peniaze takže rozmaznané zbohatlícke detičky majú výhodu keď v pohode za to dajú 50e
Na výskum to nepotrebuješ tie zlaté , na to potrebuješ zbierať body v bitkách.
Čínsky ? wtf ?
Nemecké bombardéry sú dosť OP podľa mňa , každý trapko čo nevie lietať si to kúpi , trochu vylepší , takže je celkom obratný , 1000 krát pevnejší ako ty so stíhačkou a má premotivovane silný kanón takže útoč zozadu a zhora , alebo z dola keď ho chceš dostať
@patricino Poradím ti keď chceš body a nevieš ešte moc sundávať lietadlá tak choď po pozemných cieloch.
Ja to hrám síce už asi mesiac ale niekedy pár dni to ani nezapnem , ale za bitku kludne keď sa darí dám 15 pozemných , včera som dal 19 v jednej bitke napr.
Ale musíš aj rozmýšľať pri tom atď.
@mm47 ono hlavne mam low fps.. 15 či ako v hre... treba mi ešte dokúpiť veci do pc... takže ... a po pozemných idem a furt nalietam tak aby som dal aj tri po sebe
Ja to hravam 15fps je ozaj nanic, mas grafiku na minimum? ak hej skus este zmenit vykreslovanie na nejake ine. A rady, zvacsa je somarina strielat na vzdialenost vacsiu ako 400m. Hrajes asi arkadu co? Tam je vsetko jedno na to prides, hlavne sleduj kde asi mas strielat aby si potom vedel zostrelovat lietadla v realistickych bitkach.
@qwer28 mam na minime a vykresľovanie keď som povypínal vyzeralo to na piču a s fps to nepohlo... ako hovorím musím vymeniť ramky a procák a už by mal pc šľapať
My slel som sposob vykreslovania, tam si vyberas medzi moznostami auto, openGL, directX. Moze to pomoct ale nemusi. A casto je somarina utoky z predu. Aj ked zostrelis nepriatela tak budes mat poskodene lietadlo a nepriatel do teba moze narazit ak moze aspon trochu ovladat lietadlo. Utocit z predu sa oplati len ked mas silnejsie kanony (neplati pre japonske zera, horia motory) alebo ked mas kanony v kokpite a nepriatel ma na kridlach, v tedy ho zasiahnes prvy.
@qwer28 keďže to hrávaš tak sa chcem spýtať či máš skúsenosti s amíkmi ? mám P36 lietadlá a sú ako traktor vo vzduchu , asi 2,3 sekundy trvá kým sa natočí keď stlačím a , d ...Nevieš čo je to za pičovinu ? bug ? či ako sa tomu nadáva ?
@mm47 Hrajem hlavne amikov. P36 je dobre lietadlo. pri normalnej rychlosti okolo 300 sa otaca celkom slusne. Pri vysokej rychlosti ti zamrzne riadenie. To je normalne. @mm47 P36 ma dobre stupanie, mal by si mat vsetkych alebo aspon velku vacsinu nepriatelov pod sebou a potom len nanich z vysky nalietavat ak sa ti uhne nepriatel do protismeru v tej rychlosti s tym uz asi nic nespravis ked si blyzko. Nesnaz sa zanim tocit, netoc sa za ziadnym nepriatelom. Ked sa netrafis vystupaj naspat hore otoc sa a spusti sa znovu. Daju sa s tym ustrielat aj o dost lepsie lietadla. Inak hovorim o realistickych bitkach, nie o arkade. V arkade neviem ako to tam je, tam je to vsetko jedno
@qwer28 Jj v arkáde sa dosť otáčam za nepriateľom a v pohode
Ale šak nie je to tak , že keď sa neotočím a budem stúpať čo znamená že idem viac menej stálym smerom tak sa proste otočí on a rozjebe ma ? Asi musím skúsiť realistické
@mm47 no sancu ma ta zostrelit ale len par sekund. Tym ze naletis z vysky premienas vysku za rychlost. Ked si az prilis vysoko je dobre vypnut motory pretoze pri priliz velkej rychlosti sa ti rozpadne lietadlo. S tou P36 je to asi okolo 750km h, vtedy sa velmi prudko neotacaj. No ale nie to som chcel povedat Nalietavas velkou rychlostou a ked minies odletis skor ako stihne vystrelit. A on za tebou do vysky nemoze pretoze si rychlejsi a odpadol by skor ako ty. Ale 1 ci 2 sekundy ma sancu ta zasiahnut keby o tebe vedel a stihol by rychlo zareagovat ale to by bola skor nahoda. stupat by si mal pod uhlom 35 uhlov cim sa mu rychlo vzdialis a ked budes v bezpecnej vzdialenosti mozes to dat aj kolmo hore. Keby siel zatebou tak to je len dobre a mas zostrel zadarmo pretoze odpadne pred tebou a chvilu bude nehybny.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
Ale prospelo by tomu aby zrušili tie prijebané lietadlá čo sa dajú kúpiť a aby som nestretol v jednej bitka maníka na dvojplošníku a iného na prúdovom lietadle
a presne toto ta ja mam čínsky dvojplošník a typek si kolo mňa lieta ja neviem či na nejakom nemeckom bombardéry či na čom
Na výskum to nepotrebuješ tie zlaté , na to potrebuješ zbierať body v bitkách.
Čínsky ? wtf ?
Nemecké bombardéry sú dosť OP podľa mňa , každý trapko čo nevie lietať si to kúpi , trochu vylepší , takže je celkom obratný , 1000 krát pevnejší ako ty so stíhačkou a má premotivovane silný kanón takže útoč zozadu a zhora , alebo z dola keď ho chceš dostať
Ja to hrám síce už asi mesiac ale niekedy pár dni to ani nezapnem , ale za bitku kludne keď sa darí dám 15 pozemných , včera som dal 19 v jednej bitke napr.
Ale musíš aj rozmýšľať pri tom atď.
Ale šak nie je to tak , že keď sa neotočím a budem stúpať čo znamená že idem viac menej stálym smerom tak sa proste otočí on a rozjebe ma ? Asi musím skúsiť realistické