Zdravím zaujímajú tu niekoho takéto veci ako sú napríklad najstrašidelnejšie miesta na svete ? a čo toto čítaly ste už o tomto sanotariu alebo videly film tunel smrti ??
@anee ak si to dobre pamätám... tunel smrti je o nemocnici, ktorá fungovala ešte za akejsi choroby. bude to vážne len tak všeobecne. a nemocnica dostávala dotácie aby vyvíjala liek. ale tie peniaze si nechával primár a hlavná sestra a tak mŕtvy pribúdali. pod nemocnicou vybudovali tunel odkiaľ odvážali mŕtvych. ale o chvíľu bolo toľko chorých že ich dávali i do toho tunelu...
tak nejako to bolo ale bolo to vlastne ako prítomnosť a vracalo sa to do minulosti ako odhaľovanie tajomstva
Inak je to podla skutocnosti naoazj toto sanotarium aj tunel existoval v roku 1981 ho zavreli koli zisteniu tyrania ludi a tunel presne sluzil na to vraj ked sa nazbieralo vela tiel tak nechceli vystrasit tych ludi tak tela vozili tadial ale je aj verzia vraj to mohlo byt palivo na vykurovanie komplexu a este jedna vozily tadial ludi na ktorých potom robili experimenty
@jruino555 presne. najsilnejšie horory všeobecne sú o nemocniciach a podobne. ja si neviem pomôcť. a človek keď sa ešte dozvie, že je to podľa skutočnosti tak mu je totálne na sračky z toho...
@ chidori tak tak ale nie je nad horory podla skutočnosti vie ma to tak zaujat ze vtedy by som si pozrel hoci aku blbost len nech je podla skutocnosti ale coho su a coho boly luda schopny nema obdoby
takéto veci ma zaujímajú..počula som o niečom takomto podobnom, ale na názov si neviem už spomenúť. bola to nejaká nemocnica, ak nájdem, tak sem hodím link
Práve som dopozerala tunel smrti, gúglila som a kde nenarazím.... birdz
Forma toho filmu bola dosť lacná, hoci je pravda, že som chvíľami mala strach... Každopádne som čakala na koniec, kde by mohlo byť niečo napísané k tomuto príbehu. Nielenže nebolo, ale nedá sa ani poriadne nič vypátrať.
Pripadám si momentálne ako blbá naivka, ktorá si myslela, že je to fakt podľa skutočnej udalosti. (preto i ten strach chvíľami- rsp. stiesnený pocit) Evidentne nie je... Čo už... aspoň som zabila polku noci
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
tak nejako to bolo ale bolo to vlastne ako prítomnosť a vracalo sa to do minulosti ako odhaľovanie tajomstva
Forma toho filmu bola dosť lacná, hoci je pravda, že som chvíľami mala strach... Každopádne som čakala na koniec, kde by mohlo byť niečo napísané k tomuto príbehu. Nielenže nebolo, ale nedá sa ani poriadne nič vypátrať.
Pripadám si momentálne ako blbá naivka, ktorá si myslela, že je to fakt podľa skutočnej udalosti. (preto i ten strach chvíľami- rsp. stiesnený pocit) Evidentne nie je... Čo už... aspoň som zabila polku noci
ak sa chcete dozvedieť viac faktov, skutočností...ale aj mozno iba duchárskych poviedok