Ahojte ľudkovia,zdravím všetkých ktorých zaujalo to jediné a hlavné slovíčko v názve ,a to RPG a klikli ste si sem ,aby ste reagovali.Z toho vyplýva celkom jasne že máme asi jeden spoločný koníček a to je hranie RPG ,v chatoch a miestnostiach ,a na rôznyc
ja som hrávala kedysi.... tewrazna to nemám väčšinou čas a nemám ani kde hrať...a keď mám čas, tak sukromne haluze s @popolcek inak dlho smenedlai rpg dame rpg naživo?
@mielikki môžme niekedy! a mi tak napadlo...že čo keby sme skúsili v angličtine? rpg považujem za takly relax, nie normalne písanie...a aspoň nejak skúsim... lebo som sa rozhodla že začnem písať po anglicky 8) ale najviac k smiechu je to, že take ešte neviem
@mielikki teraz nie teraz sa neskutočne smejem na jednom fanfiction pisané takou tlstou ženou v strednom veku, bývajúcou s mačkami, kt. sa normalne asi až vyžíva v písani gáyovského styku done ale aj tak nie... lebo sa rozhodujem ťažko že či mám ísť do školy alebo nie...
@lawey poprvé, ono sa dá reagovať, ak tam máš možnosť reagovať, väčinou ak sa post končí otázkou alebo ho sleduješ dlhšie ako dva týždne (myslím) a má to povolené
ale väčšinou sa to robí tak, že ten post reblogneš a sama niečo dodáš, predpokladám, že v prípade rpg by si si pred poslaním kus tej starej správy zmazala
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
59 komentov
Nikdy, nikdy ma nikto nezapojil do ničoho takého rozsiahlejšieho trocha
nemám múzu na písanie, činila by som sa aspoň nejako
a môžeme pokojne aj teraz, ak chceš!
a zasadna otázka... kde by sme hrali?
a čo ja viem, by som si založila podblog na tumblri, ty tiež a proste by sme na seba reagovali a tak!
alebo máš iný návrh?
pohoda... len neviem s tumblr narabať : a ešte som neprišla na to ako niečo iekomu vobec "okomentovať" alebo čo
ale väčšinou sa to robí tak, že ten post reblogneš a sama niečo dodáš, predpokladám, že v prípade rpg by si si pred poslaním kus tej starej správy zmazala
nebudeme sa o tom radšej baviť, dobre?
Som RPGáčka na dôchodku, jediné RPG čo hrávam, je PWP
tak ale... l♡ve? pociťujete a prechovávavate isté sympatie? -.-
no proste... mother of dog...
@strangelady kedy?
toto mi pripomina take rypanie do niekoho v podstate pre nic.
Boh vie ze ja niekedy vypustim z ust horsie sracky ako hento
navyse tato tema je nieco co tu dlho nebolo, narozdiel od tehotenstiev, trolenia, do neba voloajucich hovadin a identifikacie hudby alebo filmov
teraz birdzu krivdíš - tehotenstvo tu nebolo už naozaj dlho!!!
Enjoy