Zdravim, chcela by som sa spytat su tu nejaky programatori, resp. web dizajneri? Chcela by som sa naucit programovat, pripadne tvorit weby. Precitala som si viacero člankov na googli o ludoch ktory pracuju na volnej nohe a zivia sa web dizajnom, no nenasl
Vidím, že o tom veľa nevieš respektíve skoro nič. Nie je to také jednoduché ako si myslíš.
Ale, na to aby som ti odpísal na všetko na čo sa pýtaš by som sa napísal veľa, ale základom u programátora, alebo počítačovo zdatného človeka je vyhľadávanie informácií, a na nete nájdeš toľko toho, že na každú tvoju otázku dokážeš nájsť odpoveď.
Dokonca aj tuna na birdzi bol seriál o webdizajne.
Na tejto stránke sa dočítaš základy programovania webu. » www.itnetwork.cz/php-tutorial-uv...
(ale nie, prepac, vratim sa sem za nejaky cas a ked tu nebudes mat od niekoho normalnu odpoved tak ti to nacrtnem. Len uz som sa tu o tom rozpisoval doslova sto krat tak sa mi nechce a nemam na to teraz cas)
určite na to aby si mohla niekde robiť weby či už programovu alebo dizajnovú stranku nepotrebuješ vysokú školu, čo je najpodstatnejšie je tvoj skill, tvoja kvalita, šikovnosť, flexibilita... ak máš toto všetko tak sa tým uživíš
Na internete je kopec materiálu k tomu aby si sa dokázala naučiť robiť weby na profi úrovni, alebo môžeš isť do knihkupectva, kupiť si literatúru, vyskúšať kurzy atd. V tomto odbore vyniká samouk, takže šup šup do toho, hľadaj, uč sa
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
Ale, na to aby som ti odpísal na všetko na čo sa pýtaš by som sa napísal veľa, ale základom u programátora, alebo počítačovo zdatného človeka je vyhľadávanie informácií, a na nete nájdeš toľko toho, že na každú tvoju otázku dokážeš nájsť odpoveď.
Dokonca aj tuna na birdzi bol seriál o webdizajne.
Na tejto stránke sa dočítaš základy programovania webu.
» www.itnetwork.cz/php-tutorial-uv...
Na internete je kopec materiálu k tomu aby si sa dokázala naučiť robiť weby na profi úrovni, alebo môžeš isť do knihkupectva, kupiť si literatúru, vyskúšať kurzy atd. V tomto odbore vyniká samouk, takže šup šup do toho, hľadaj, uč sa