Hľadám dobrého programátora na jednu web stránku. Zatiaľ nemôžem zaplatiť ale ak sa to podari rozbehnúť odmena je istá. Ak je záujem tak prosím správu.
a cize ked sa to nerozbehne, tak programator stravi desiatky hodin s pracou a nic zato ? si pekne naivny, ze ti do toho niekto pojde len tak, ze ty nic neriskujes a pracu budes mat zadarmo
@1 tak vznika plno programov a aplikacii - na zaciatku je napad a programator podla stupna svojej naivity/inteligencie usudi, ci sa mu oplati do napadu investovat svoj cas, ci mu to vynesie zisk alebo odjebal cas
@3@4 this... vsetka moja momentalna aktivita zanechavajuca za sebou realne a uzitocne vysledky je smerovana prave takto..ale presne ako vravi, autora za prve poznam a za druhe ak to pofici, tak budem spoluautor.
@myschka a vacsina tych aplikacii je zivotu neschopna, lebo autor myslienky nie je dostatocne mentalne zdatny na ziskanie co i len malej investicie, aby hoci len stovkou mesacne motivoval svojho programatora. Takyto clovek urcite neziska dlhodobe financovanie a skor ci neskor sa vrati k 9-5. Toto som uz videl tolkokrat, az mi je smutne, ze kopu programatarov takto zabija cas. A najhorsie je, ze si to ani nemozu dat do referencii, lebo do roka je ten projekt dead.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
Aj jednočipáky.
ked sa chce.
a nahas si kes pre seba, nikomu nedas