Ak niekto nevie o čo ide je to nejaký "vírus" ktorý pridáva nekonečno reklám všade kam sa len dá a je to fakt na nervy a ani za nič sa toho neviem zbaviť ...
Máte s tym niekto skusenosti ? Ak ste to niekto mali viete mi poradiť ako ste to odstránili pr
Ak máš zasvinený browser všelijakými nežiadúcimi blbosťami (napr. pluginy a toolbary, ktoré sa nedajú odstrániť), odporúčam všetkými piatimi ADWCleaner... » www.bleepingcomputer.com/download/adwcle...
Mám síce Macbook, ale ESET som si dal. Mi hneď ponachádzal malware, adware a virusy - hej, na Macbooku... to ešte, keď som fičal na kreknutých veciach (to je samý bordel), teraz mám všetko ofik a všetko bez vírov. Tak sa teším. A od ESETU som si kúpil Security pro za 37 eur na 2 roky- študentská cena, takže to sa oplatilo.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
» www.eset.com/sk/domacnosti/p...
» www.malwarebytes.org/mwb-download/co...
Potom si stiahni Kaspersky Online Scanner a nech ho otestovať
» www.kaspersky.com/free-virus-scan...
Ak máš zasvinený browser všelijakými nežiadúcimi blbosťami (napr. pluginy a toolbary, ktoré sa nedajú odstrániť), odporúčam všetkými piatimi ADWCleaner...
» www.bleepingcomputer.com/download/adwcle...
Ak by si nevedela ako na to, napíš TS.