Prosim vas, poradte mi niekto dobru stranku alebo daco cez co sa daju stahovat nejake cele cd, lebo by som si chcela stiahnut viac toho a este som na nic neprisla. a ak aj hej, tak to tam pre istotu nebolo. pppllllsssss
Torenty su na sračky..teda sú v poho, len pokial cete sťahovať dvd..ale na normálne cd sa to neoplatí..
skús: www.maxalbums.com
abo aj warezy..napr.: www.cucaj.sk, abo www.war4u.sk abo dosť pomôže aj kamarát google..=DD napíš doň interpréta s nazvom albumu a zatým..buď free download, abo mediafire, filefactory..prinajhoršom rapidshare..=DD a potom len klikaj, de ti vydá..=DD abo šak čekni aj moje linky..=DD
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov
skús: www.maxalbums.com
abo aj warezy..napr.: www.cucaj.sk, abo www.war4u.sk abo dosť pomôže aj kamarát google..=DD napíš doň interpréta s nazvom albumu a zatým..buď free download, abo mediafire, filefactory..prinajhoršom rapidshare..=DD a potom len klikaj, de ti vydá..=DD abo šak čekni aj moje linky..=DD
Torrent je najrychlejsia p2p siet..
Za taketo temy by som banoval ipcky