... zastavuje sa mi rozum nad tým, že spolužiaci sa bavia o huleni trávy ako o bežnej veci.. tak isto aj ľudia z Birdzu o tom píšu ako o čokoláde a nestíham sa čudovať, že dnes už húli kadekto.. je mi to v podstate jedno ale fakt len valím oči
Ja som to nikdy neskúšala, ani nemám potrebu a už vôbec ma to neláka
@veroniques hovorí sa o tom preto tak "jednoducho", lebo si myslím, že to nie je až taká hrozná vec, ako si niektorí - čo sú strašne proti tomu, myslia ..
.. ja si občas dám, ale nepotrebujem húliť pravidelne, takže aj to, že je to silno návykové je blbosť napríklad..
neviem, čo je na tom pravdy, ale vraj sa to dá zistiť z krvi, kde to je nejak do týždňa tuším, alebo z vlasov, kde sa stopy môžu udržať mesiace až roky (ale kto by ti preboha robil testy z vlasov?? a musí to stráť strašné prachy).. skús gúgliť.
už bolo také no neviem, nechcem si prefajčiť plúca, asi by som nemohla pravidelne. ani normáne cigarety, a ani vodnu fajku. aj ked som vyskúšala už všetko z tohto
@zlatokopka123 z krvi pár dní, do týždna avšak a ak nie si pravidelný užívatel tak tri-dva dni maximálne, z moči týždne až do troch mesiacov ale to yb si msuela byť nejaká extémistka A z vlasov ti robťi nikto nebude lebo s ami zdá, že to stojí neičo cez 200 € a to sa policajtom, na to aby chytili nejakého teenagera naozaj neoplatí.
@24 ok, tak sa nebudem obranovat, dam ti za pravdu ze som taka sprosta ze netusim ze sa bezne hovori "live and let live" a este som aj taka pica ze taku kravinu som schopna verejne napisat O_____o
Proti weed nemám nič ...znelegalizovali ju jednoducho z ekonomického hľadiska či už by faramcialné firmy skrachovali alebo trh s alkoholom a cigaretami lebo keby že je marihuana zlegalizovaná tak každý si ju môže vypestovať a skoro všade tak tým pádom by sa vysrali na alkohol a na cigarety a by si húlili trávu a tak by značne padla ekonomika štátu + z farmacialného pohľadu marihuana lieči rakovinu astmu atď a tým pádom keby že je zlegalizovaná marihuana tak by tí mudrlanti nebohatli na tých liekoch čo vyrábajú, ktoré ochabujú imunitu ...
Je to môj názor buďte trochu asertívni a neserte ma za neho ....
@chambre ale ved legalizacia a dekriminalizacia su dve rozdielne veci keby trava bola dekriminalizovana ale nie zlegalizovana, tak pochybujem ze by si tu ludia pestovali na zahradke..
@hoperpohroma Veď áno stále ju len zdekriminalizujú aby ju všetci nepestovali atď aby nepadla ekonomika..
@veroniques ok beriem ti tvoj názor ale sk´´us si uvedomiť prečo vznikly tvrdé drogy ? ....lebo znelegalizovali prírodné drogy - marihuanu atď. a tak si ľudia chceli vytvoriť nové drogy aby si nahradili tie prírodné drogy ...nechce sa mi to rozoberať do podrobností ale tu to máš všeobecne.. a keď ju ľudia beru zo zábavy tak keď sa im to páči nech ich beru prečo by ich mal štát obmedzovať ...štát hovorí že to škodí tak preto je nelegálna ale to by museli aj znelegalizovať vysokokarolické jedlá lebo jedením týhto jedál vzniká rakovina a obezita tak prečo tie jedla nelegalizuju ?
Ako osobný postoj marihuanu aktívne nefajčím iba keď mám nejaké zdravotné problémy tak miesto liekov sidávam mastičky z cannabis a pri bolestiach (z operácie nohy) som ju fajčil a pomohla..
@thrwtchr tabak je veľmi náročná rastlina na pestovanie a keď si už páliš alkohol tak to považuje za čierne necertifikované pálenice lebo drtiš ekonomiku štátu ich predajom a tak su zato aj tresty
@37 otazka je preco vobec ludia potrebovali nieco brat, vsak..
ja ludi co beru drogy rozdelujem do dvoch skupin, co som si osobne vydedukovala.. a myslim si ze jedna ta skupina vobec nemusela byt, nemuseli byt nikdy zavisli ani nic
@chambre máš pravdu ale niekde som počul už aj také špinavosti že rastlina ako taká bude/je ilegalna ale budú tie účinné látky dávať do liekov čiže zarobí aj farmácia a tým pádom aj ekonomika... darmo.. lóve hýbu svetom (neviem či sa o tom nešpekulovalo v usa či kde to..)
@chambre trava nelieci rakovinu proste, neviem odkial mas informaciu, ze hej
ludia s rakovinou ju fajcievaju aj na predpis, prave preto, ze utlmuje bolesti, utisuje nutkanie zvracat a podobne. nie preto, ze ich vylieci -.-
ja proti weedu nemam nic a viem vyargumentovat jeho dekrim, lenze potom takyto ludia, co proste maju pred hlavou blok a tvrdia, ze trava je proste 100% dobro tak to tiez je zle.
@n0win0u Tak určite je účinnejšia marihuana proti rakovine ako napr chemoterapia ktorá ochaby imunitu človeka a vylčuje proteín ktorý podporuje rast nádoru ..ale sčasti ho aj umrtvuje neviem jakým spôsobom ale teraz to zdokumentovali vedci ktorý sa zaoberali vplivom chemoterapie na liečbu rakoviny ...
@thrwtchr tak preto som tam neudal víno mal som to nazvať destilát lebo iba tie sa palia ...víno sa kvasí ..a je to alcné takže to nezdrti ekonomiku štátu až tak moc ...
@veroniques keď sa inhaluje marihuana alebo konzumuje vyluhovaním vo vode alebo v masle neškodí marihuana pľúcam ...a určite menej škodí ako tie karolické jedlá ..dá sa o tom polemizovcať beriem tvoj názor ale ja to asi uzatvorím
@nietimekki predpokladam, ze ku konopnym olejom sa dostanes aj bez toho, aby musela byt marihuana legalizovana
apropo k tej liecivosti sa neviem vyjadrit, nechce sa mi hladat nejaku vedecku dokumentaciu, takze ak sa neurazis nebudem vetu na birdzi brat ako padny argument
@n0win0u no však jasné ja nevravím nič o húlení.. ale o byline.
jj v pohode
Konopný olej je významnou prevenciou a účinným pomocným prostriedkom pri liečbe širokého spektra rakovinových ochorení. Polynenasýtené mastné kyseliny a vysoký obsah GLA pracujú v organizme na niekoľkých úrovniach, udržujú metabolizmus buniek vo výbornej kondícii, čím významne znižujú riziko rakovinových ochorení a pomáhajú v ich liečbe. Kanabidiol CBD obsiahnutý aj v konopných semienkách má výrazný antioxidačný účinok, so signifikantnou anti-nádorovou aktivitou.
@nietimekki tak ako je prevenciou aj zeleny caj a olivovy olej. a taktiez pomocne prostriedky su to. ja mam precitanu knihu "Varime s konopi" a su tam vyborne veci. ale nemam proste tie tupe nazory mladeze, ze trava proste je najlepsia
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
67 komentov
... zastavuje sa mi rozum nad tým, že spolužiaci sa bavia o huleni trávy ako o bežnej veci.. tak isto aj ľudia z Birdzu o tom píšu ako o čokoláde a nestíham sa čudovať, že dnes už húli kadekto.. je mi to v podstate jedno ale fakt len valím oči
Ja som to nikdy neskúšala, ani nemám potrebu a už vôbec ma to neláka
.. ja si občas dám, ale nepotrebujem húliť pravidelne, takže aj to, že je to silno návykové je blbosť napríklad..
a ja som si chybne myslel, ze to je live and let live, alebo uz to chabe slovenske zi a nechaj zit -.-
vsetci hovoria live and let live, je to uz moc otrepane, tak ja mam svoje osobne, live and let die. hotovo. problem?
Už je to tu považovaný spíš za zeleninu"
dufam ze si konecne spokojny a kludny
@veroniques
@nietimekki
@hoperpohroma
@4lex
@wind
@n0win0u
@zusss
@awesomeness
@mmajuskaa3
@echoechoecho
@dee99
@mobscene69
Proti weed nemám nič ...znelegalizovali ju jednoducho z ekonomického hľadiska či už by faramcialné firmy skrachovali alebo trh s alkoholom a cigaretami lebo keby že je marihuana zlegalizovaná tak každý si ju môže vypestovať a skoro všade tak tým pádom by sa vysrali na alkohol a na cigarety a by si húlili trávu a tak by značne padla ekonomika štátu + z farmacialného pohľadu marihuana lieči rakovinu astmu atď a tým pádom keby že je zlegalizovaná marihuana tak by tí mudrlanti nebohatli na tých liekoch čo vyrábajú, ktoré ochabujú imunitu ...
Je to môj názor buďte trochu asertívni a neserte ma za neho ....
... zvlášť tým, že sa tým lieči to a to sa zvyknú oháňať práve ľudia, ktorí to berú zo zábavy... možno tak jeden človek z 10 000 ju berie preto.
A z trávy nie je daleko k tvrdším a tvrdším drogám a potom (v budúcnosti) mám na liečbu ľudí, ktorí si to zapríčinili sami odvádzať dane??
ale dosť na tom závisí aj hmotnosť človeka konkrétne tuky ...lebo tam sa thc zdržuje najviac takže športom ho odbúraš skôr
period.
tiez dopice konstruktivny nazor na urovni opice
@veroniques ok beriem ti tvoj názor ale sk´´us si uvedomiť prečo vznikly tvrdé drogy ? ....lebo znelegalizovali prírodné drogy - marihuanu atď. a tak si ľudia chceli vytvoriť nové drogy aby si nahradili tie prírodné drogy ...nechce sa mi to rozoberať do podrobností ale tu to máš všeobecne.. a keď ju ľudia beru zo zábavy tak keď sa im to páči nech ich beru prečo by ich mal štát obmedzovať ...štát hovorí že to škodí tak preto je nelegálna ale to by museli aj znelegalizovať vysokokarolické jedlá lebo jedením týhto jedál vzniká rakovina a obezita tak prečo tie jedla nelegalizuju ?
Ako osobný postoj marihuanu aktívne nefajčím iba keď mám nejaké zdravotné problémy tak miesto liekov sidávam mastičky z cannabis a pri bolestiach (z operácie nohy) som ju fajčil a pomohla..
ja ludi co beru drogy rozdelujem do dvoch skupin, co som si osobne vydedukovala.. a myslim si ze jedna ta skupina vobec nemusela byt, nemuseli byt nikdy zavisli ani nic
ludia s rakovinou ju fajcievaju aj na predpis, prave preto, ze utlmuje bolesti, utisuje nutkanie zvracat a podobne. nie preto, ze ich vylieci -.-
ja proti weedu nemam nic a viem vyargumentovat jeho dekrim, lenze potom takyto ludia, co proste maju pred hlavou blok a tvrdia, ze trava je proste 100% dobro tak to tiez je zle.
v tomto našom miernom podnebí? no problemo.
okrem toho som sa nezmienil o tom, že by som chcel svoje víno (ktoré sa, mimochodom, nevypaľuje) predávať, ani o žiadnom drtení čohokoľvek.
Prečo by ich mal štát obmedzovať? . nech si to robia?
Je to ich vec? .. bordel čo narobia po uliciach v tom stave a príklad, ktorý zanechávajú mladším generáciám je ICH VEC?!
V stave, ked ten človek ide na liečenie je to JEHO VEC?!
Z peňazí daňových poplatníkov je to JEHO VEC?!
Zamysli sa
@thrwtchr tak preto som tam neudal víno mal som to nazvať destilát lebo iba tie sa palia ...víno sa kvasí ..a je to alcné takže to nezdrti ekonomiku štátu až tak moc ...
načo ma označuješ, mňa nezaujima tvoj nazor čau
Daj mi argument k tým všetkým otázkam, potom ťa asi začnem brať vážne
nie, seš mi volnej jak mý trencle
a nenahneva ma nazor niekoho [s chybnou gramatikou], s kym sa nemam o čom baviť, takže opäť čauky mňauky
apropo k tej liecivosti sa neviem vyjadrit, nechce sa mi hladat nejaku vedecku dokumentaciu, takze ak sa neurazis nebudem vetu na birdzi brat ako padny argument
jj v pohode
Konopný olej je významnou prevenciou a účinným pomocným prostriedkom pri liečbe širokého spektra rakovinových ochorení. Polynenasýtené mastné kyseliny a vysoký obsah GLA pracujú v organizme na niekoľkých úrovniach, udržujú metabolizmus buniek vo výbornej kondícii, čím významne znižujú riziko rakovinových ochorení a pomáhajú v ich liečbe. Kanabidiol CBD obsiahnutý aj v konopných semienkách má výrazný antioxidačný účinok, so signifikantnou anti-nádorovou aktivitou.
no však jasné, ja nemám problém prizna´t že si občas dám, ale nie tak že ju uznávam ako top, strop.. blablala