@fretka1 mne ked raz nesiel mikrofon alebo co ja viem ako sa to vola, proste som nepocula druhu stranu, iba ked som to mala zapnute nahlas alebo na sluchatka a ked som si ziadala radu na jednom apple fore tak mi povedali nech strcim telefon do mraznicky tak co uz no potom mi to opravili za tazke peniaze
skús sa opýtať "najsamlepších odborníkov" na apple tuna na Birdzi - trdelniiiq, cobra ...neručím že budú vedieť poradiť, ale ručím ti zato že vychvália apple do nebies tak ako vždy...
môj názor je že pri Iphone 4/4S sa ako v prípade antény, aj wi-fi zabudovalo do obvodu ktorý klasickým držaním stráca signál - pretože je známe že Iphone 4 je konštrukčne odfláknutý telefon...alebo je chyba je softwarová a stačí na to nejaký patch - neviem...
JA MAM NIEKEDY TAKY PROBLEM NA ANDROIDE, ALE TO JE ASI TYM ZE HO MAM ZAPNUTY AJ TAM KDE JE VIFI NAOZAJ SLABE ALEBO ZIADNE - A TA HA NICI ,STALE SA PRIPAJA ALE SA MU NEDA , A TAM KDE SA DA MA PROBLEM POTOM . JA TO RIESIM RESETNUTIM TABLETU A VYPINANIM VIFI , NIEKEDY AJ VIAC RAZ PO SEBE , ALE VEDCINOU MA PRIPOJI .
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
môj názor je že pri Iphone 4/4S sa ako v prípade antény, aj wi-fi zabudovalo do obvodu ktorý klasickým držaním stráca signál - pretože je známe že Iphone 4 je konštrukčne odfláknutý telefon...alebo je chyba je softwarová a stačí na to nejaký patch - neviem...