Ahojte, mám o5 taký problémik s wifi na iPhone a tentoraz sa jedná o to, že mi nejde už asi týždeň, pričom na notebooku mi ide, ide aj ostatným. V iPhone chyba nemôže byť,keďže u kamarátky mi išla..Z ničoho nič proste prestala ísť.Neviete mi nejak pomôcť?
@bbyxgoldx Riesenie: Chyt mobil, vyjeb ho von oknom a chod na pivo. Ale nie.. nemas moznost aktualizovania softweru? ine wifi ti nejdu ale domaca nie ale zase so sietou problem nie je lebo ine zariadenia na tom funguju, dobre chapem?
Fiha, ja netusim co sa stalo D nasla som ine forum a uz som chcela dat zabudnut siet a znova pripojit a zrazu sa z nicoho nic pripojila, nic som neurobila tak uz ide, ale dakujem za vsetky rady
brat mal 6tku iphone a jeho frajerka tiež, ale 6Sko a mali rovnaký problém, nešla im wif u nás domai, ale zobrazila sa im a pripojilo ich, ale nesla, na macbooku to isté, problém bol v starom routeri, asi nevysielal nejaké pásmo, alebo také dačo, do toho sa moc nevyznám
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov