Chcem sa opýtať že čo si môžem na mobile zapnúť ten prístupový bod wifi a pripájať sa naň cez počítač alebo notebook, či mi to sťahuje z kreditu.. neviem to zistiť lebo zatiaľ som sa ešte nevedela pripojiť ale tak do budúcnosti by som to chcela vedieť ..
@wind ale tak to nechodím cez mobil na net ale cez notebook sa chcem pripojiť na môj mobil ibaže mi tam vypisuje "obmedzené pripojenie" tak či to, to znamená že je to spoplatnené .. ja net v mobile ani nemám zaplatený teda myslím tak že sa mi nedá pripojiť bez wifi na net ..
Ak mas telefon s Androidom a mas zaplateny urcity objem dat od operatora,tak mozes svoj mobilny internet zdielat,vola sa to Wifi Tethering.Mobil vytvori pristupovy bod,na notebooku si vyhladas siet pripojis sa a surfujes si
@wind no však to práve neviem preto som založila toto fórum
@valki hej android mám, no je to takto .. mám nastavenia wifi --> Zdroje internetu a prenos prístupového bodu --> zapnúť prenos pristupového bodu wifi .. a dá sa tam normálne zadať názov wifi aj heslo dať .. a keď som sa chcela skúsiť z môjho nb pripojiť vypísalo mi že obmedzené pripojenie .. tak to som nevedela že či to žerie kredit alebo je to zadarmo
@pau1in3 no veď jedine mobilný internet, samozrejme. či už si na nete priamo z mobilu, alebo prostredníctvom toho mobilu na notebooku... stále platíš operátorovi. mobil sa len tak sám od seba na internet nepripojí.
aby si sa vedela na to wifi normalne pripojiť najprv musis pozieť či máš v nastaveniach mobilnych sietí aktivované dátové prenosy. Ak nemáš tak najprv si ich zapni a potom by ti to obmedzenie uz vypisovať nemalo. No a ak nemas predplatený internet tak sa ti bude uctovať podľa cenníku operátora. Napríklad u O2 to máš 0,50 € za 400 mb. neviem ako to majú iný operátory.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
Normálny mobilný intertnet od tvojho operátora. Pozri si cenník, ak máš kredit.. Ak paušál, tak hádam vieš, či máš niečo predplatené.
Chceš si na mobile spraviť prístupový bod, aby si sa mohla napojiť nodbukom, nie?
A odkiaľ si myslíš, že si ten mobil vycucá internet?
@valki hej android mám, no je to takto .. mám nastavenia wifi --> Zdroje internetu a prenos prístupového bodu --> zapnúť prenos pristupového bodu wifi .. a dá sa tam normálne zadať názov wifi aj heslo dať .. a keď som sa chcela skúsiť z môjho nb pripojiť vypísalo mi že obmedzené pripojenie .. tak to som nevedela že či to žerie kredit alebo je to zadarmo
Však keď nemáš net v mobile, tak je docela pochopiteľné že to nejde, nie? Ty asi ani moc nevieš čo je wi-fi a tak, však?