toto sledujem uz 10 dni su tam aj priamo webkamery na vtacie krmitko a vyhliadku orlov
a pravidelne tam chodia zastupy diviakov (najviac som ich tam videla tusim 13) a vecer okolo pol desiatej (hodinu hore dole) tam chodi aj psik myvalovity...ci ako sa to vlastne vola:p
nie, stale, len sem tam, akurat sme na to partia na jednom fore, takze ked zbada niekto nieco zaujimave napise to do temy o zvieratach D takze viem kedy si to mam pustit a niektore tie zvieratka chodia v taky "svoj" cas tam
jasne ze vieme
napajadlo v Afrike: » video.nationalgeographic.com/video/wildcamaf...
tu je ta orlia vyhliadka: mms://tv.eenet.ee/kotkas
tu je vtacia budka, ci krmitko ci co to je: mms://tv.eenet.ee/toidumaja
Po slovensky je to psík medviedikovitý Už viem
Akurát tí z bratislavskej zoo vyzerajú viac ako psíci a nemajú až také výrazné to pásikavé sfarbenie, preto mi to pripadalo skôr ako medvedík čistotný
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
a pravidelne tam chodia zastupy diviakov (najviac som ich tam videla tusim 13) a vecer okolo pol desiatej (hodinu hore dole) tam chodi aj psik myvalovity...ci ako sa to vlastne vola:p
@shirley To máš stále pustené?
» hencam.co.uk/...
napajadlo v Afrike: » video.nationalgeographic.com/video/wildcamaf...
tu je ta orlia vyhliadka: mms://tv.eenet.ee/kotkas
tu je vtacia budka, ci krmitko ci co to je: mms://tv.eenet.ee/toidumaja
» www.tappedintoelephants.com/asp/index.php...
kuknite
inak je to estonsko a zrejme ta cast patri do nejakeho revira, preco nie, ked tam chodi chlapik co sa o to stara
Akurát tí z bratislavskej zoo vyzerajú viac ako psíci a nemajú až také výrazné to pásikavé sfarbenie, preto mi to pripadalo skôr ako medvedík čistotný