Dobry vecer,pred chvilou som si nainstaloval windows 7 ultimate 32/bitovu verziu,nelegalny win. a proste som tam zadal nejaky kluc co som nasiel na nete a microsoft mi ho zobral a zaujimalo by ma teda ze ci mam ponechat aktualizaciu akoze manualne a vykas
neviem ako je to pri 7, ale ked som este mal nelegalne xp, oco mi od niekoho zohnal verziu, kde sa dalo v pohode aktualizovat cez automatiku a nikdy mi nevyhodilo, ze mam nelegalny win..mozno budes mat stastie
@trdelniiiq no ja som mal dlhe skusenosti s xp, to mam tiez nelegalne a teraz mam dve nelegalne operacne systemy v PC D a chcem len vediet ci mam aktualizovat ten win.7 alebo to nechat proste tak
Ja pouzivam tiez Windows 7 Loader. Zatial vzdy fungoval. S aktualizaciami nemam absolutne nijaky problem.
Na XP som minule uz neviem akym sposobom aktivoval a potom neskor odo mna chcel system overenie pre stiahnutie net Framework a tym to haslo...nastastie to bolo vo Virtualboxe.
XP, ktory mam na disku tiez funguje perfektne s aktualizaciami.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
Vyrieši to všetky tvoje starosti a prejde ti to aj kontrolou
Na XP som minule uz neviem akym sposobom aktivoval a potom neskor odo mna chcel system overenie pre stiahnutie net Framework a tym to haslo...nastastie to bolo vo Virtualboxe.
XP, ktory mam na disku tiez funguje perfektne s aktualizaciami.
» www.uloz.to/xGgVi6e/windows...