Win 7 je zatial najlepsi OS od Microsoftu... je lepsi ako XP. Uz len preto, lebo XP je uz starucky system, ktory nebol programovany na taky hardware, aky je teraz beznou sucastou pocitacov... Win 7 je rychly a nenarocny, ako jeho neslavny predchodca Vista....
Takze vrelo odporucam: vyhodte svoje XP a dajte si 7...
ja si asi počkám na nejakú osmičku, deviatku alebo čo po sedmičke príde, vtedy už bude fakt treba XP vyhodiť ale nech je to hociako, Windows 3.11 rulez
už len preto, že XP je starý, tak je horší ako win 7. Proste doba pokročila. Ja však mám stále xp, lebo prachy na win7 nemám, sťahovať to nejdem a noťas by to nemusel zvládať tak, ako chcem
no, videla som take velke plagaty vo Vaňkovke ked som išla..aj ludia tam behali..aj vyskusat sa to mohlo či čo... ale popravde.. až teraz viem o čo presne ide
win 7 ma vacsiu bezpecnost systemovych zloziek je uz aj zlozitejsie ich prepisovat ako spravca vzdy chce overenie...
lepsie ako vista ta nedovolovala ani cez overenie...
xp to dovolovalo skoro komukolvek ak bol spravca vtedy vznikalo dost problemov...
viac neviem co dodat popripade otazky napiste do TS a odpisem tu win 7 pouzivam uz 3mesiace asi ( ano zacal som s verziou 7100 a postupne zvysoval a teraz po vsetkuch updatoch je full )
je logicke ze co je novsie je vetsinou aj lepsie. to iste aj win 7. aj ked si myslim ze vetsina ludii ostane pri osvedcenich win xp ( ci uz z hladiska kopmaktibility, alebo HW narokom, alebo ze lepsiii win nepotrebuju.)aj tak , win xp bude plne podporovane az do aprila 2014
momentálne som na Linuxe, ale mám problém s HW, tak by som rád prešiel na tú 7edmičku...ALE .. nemám prachy a mám staručký počítač .. minule ma dostal nadpis dákeho článku, že "Win 7 prevalcuje Linux" potom bolo dačo, že to pôjde aj na kadejaké rachotiny, ale tá moja "extrémna rachotina" nespĺňa ani minimálne požiadavky....nevadí, veď na narodky dostanem notebuk...síce ešte neviem, na ktoré, ale snáď na dáke hej
sedmička je fajn len niektoré staršie programi mi moc nejdú ale kedže používam môj starý notebook len na net tak to až tak nevadí a pripadá mi že ide nejak lepšie ako s XP... a to mám zapnuté aj tie gagety (alebo ako sa to volá)
neviem ti porovnat XP a 7 ale vistu a 7 urcite... Mam na booku aj Vistu aj 7, ked mi ide 7 tak na vistu sa ani nepozrem.. teraz musim na viste bo mam 7 pokazenu... ale je to hrozne.. uz si idem kupovat 7 aby som mal zasa klud... je to neporovnatelny rozdiel.. 7 -> rychlejsia, lepsia, spolahlivejsia...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
ale vatsine ludom je na velky prd lebo maju vsetci uz min. 4 GB ram
Takze vrelo odporucam: vyhodte svoje XP a dajte si 7...
Odkaz pre tych co oslavuju XP: ZOBUDTE SA!!!
aha aha..takže to asi bude lepšie
lepsie ako vista ta nedovolovala ani cez overenie...
xp to dovolovalo skoro komukolvek ak bol spravca vtedy vznikalo dost problemov...
viac neviem co dodat popripade otazky napiste do TS a odpisem tu win 7 pouzivam uz 3mesiace asi ( ano zacal som s verziou 7100 a postupne zvysoval a teraz po vsetkuch updatoch je full )
ano legalna licencia kupena
neviem či je lepšia ako XP ale čo o tom viem tak rozhodne lepší ako VISTA