cavte prave som dohral Witcher 3 a musim uznat ze po 2jke je to konecne hratelna hra, a asi aj hra roku a zaujimalo by ma ak ste to uz dohraly aky ste mali konec
ja som vpodstate zabil Barona,Ciri je zaklinacka,a Gerald ostal naocot
@smoshiedoll tak ja som to necital, knihy dako nemusim aj ked naposledY som mal rozcitanu jednu fajn knihu ale dako som sa stratil
Witcherovy som sa dostal na chut po pozreti polskeho origos serialu na youtube
@nahakudono perboha, veď ten seriál je príšerný !
Ešte aj Sapkowski sa od neho kompletne dištancoval a povedal, že to totálne zhovadili a už nikdy nepodporí ďalšie podobné pokusy o adaptáciu jeho diela
@ismajel ako neviem co sa vam na tom nepaci, pre mna ako cloveku co sa citat nechce je to uplne v pohode, momentalne ma nenapada film, ale je viacero podobnych aj slovenskych filmou,
ja vam nazor neberem, ale mne sa to pacilo dam sem odkaz pokial hovorime o tom istom
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov
-akurat hram a citam jednotku pak idem na dvojku a trojku
Witcherovy som sa dostal na chut po pozreti polskeho origos serialu na youtube
Ešte aj Sapkowski sa od neho kompletne dištancoval a povedal, že to totálne zhovadili a už nikdy nepodporí ďalšie podobné pokusy o adaptáciu jeho diela
ja vam nazor neberem, ale mne sa to pacilo dam sem odkaz pokial hovorime o tom istom