Ja osobne počúvam obidve, ale čo do kvality spevu a hudby mi vyhovuje viac Within Temptation, možno je to iba subjektívny názor, vlastne to neviem celkom presne posúdiť. Každopádne WT vyhráva a zaujímal by ma názor ľudí naokolo, ktorí tieto kapely poznajú a teda vedia porovnať
@tasteofrainbow Prečo by muselo? Je tam predsa možnosť "neviem sa rozhodnúť". Neviem však, prečo by ľudia mali brániť možnosti, že sa im niečo páči viac ako niečo iné. Je to úplne normálna vec - tak si vyberáme vysokú školu, povolanie, manželov. Prečo by nám malo v hudbe stačiť to, že je to dobré? Hodnotiaci aspekt je snáď najprirodzenejší v tomto vesmíre.
A samozrejme niečo lepšie byť nemusí Existujú veci, ktoré človek neporovnáva. Napríklad najlepších priateľov, ak ich mám viacero. Najobľúbenejšie kapely, ak ich mám viac, tak nebudem porovnávať, ktoré je "naj naj".
Tak dúfam, že už lepšie rozumieš zmyslu tejto ankety
@n0w Tiež mám Epicu veľmi rada, ale tú by som neporovnávala s ani jednou z týchto kapiel, podľa mňa je to úplne iné odvetvie, čo sa minimálne hudby týka... spoločné to má akurát tak ženskú vokalistku
Epica aj Evanescence - super similarity to Within Temptation
Ale napr. už:
Within Temptation - super similarity to Evanescence
Epica - very high similarity to Evanescence
Takže je to také diskutabilné Ale zase prvotný tag pre Evanescence je gothic rock a pre WT gothic metal, kdežto podľa mňa (aj podľa Lastka je Epica prvotne symphonic metal. Ale to už je moje malicherné subjektívne ponímanie, však každý to môže vnímať inak koniec koncov
@sara WT urcite nie je gothic urcite viac symph, nie je tam zrovna pekelne vela goth elementov by som povedal.. neviem proste evanescence mi prijde taky rock/metal symphonicky.. kdezto dalsie 2 kapely su ovela melodickejsie a metalovejsie
@n0w No pokiaľ viem, tak ani Sharon sa pomenovanie gothic nepáči, ale zaraďujú sa tam Každopádne musím povedať, že mi naozaj nikdy neprišla Epica podobná s WT, už len z toho dôvodu, že Epica je menej "komerčne" založená než ostatné dve kapely, ktoré poznajú aj širšie masy a počúvajú ich aj ľudia, ktorí normálne metal moc nemusia.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
A samozrejme niečo lepšie byť nemusí Existujú veci, ktoré človek neporovnáva. Napríklad najlepších priateľov, ak ich mám viacero. Najobľúbenejšie kapely, ak ich mám viac, tak nebudem porovnávať, ktoré je "naj naj".
Tak dúfam, že už lepšie rozumieš zmyslu tejto ankety
Je to vec vkusu, názoru..
Šaronkovci nie sú zlí, ale odjakživa ma nudili
Epica aj Evanescence - super similarity to Within Temptation
Ale napr. už:
Within Temptation - super similarity to Evanescence
Epica - very high similarity to Evanescence
Takže je to také diskutabilné Ale zase prvotný tag pre Evanescence je gothic rock a pre WT gothic metal, kdežto podľa mňa (aj podľa Lastka je Epica prvotne symphonic metal. Ale to už je moje malicherné subjektívne ponímanie, však každý to môže vnímať inak koniec koncov
Tým sa mne spája Evanescence a WT