WT je celkom fajn, ta holka ma krasny hlas, taky jemny, zatial som sice pocul iba jeden album - Silent Force, ale mam este nejake dalsie dva, mozno sa niekedy k tomu dostanem ale paci sa mi napriklad See who I am alebo Somewhere, a to intro k Silent Force je uplne perfektne, milujem muzske zbory
WITHIN TEMPATION .... patri k mojim TOP music group kde su Nightwish, My chemical romace, WT, Nirvana ..a najlespie od WT je Our solum, ale hlavne ANGELS! !!!! a dobry ej aj frozen a duet s tym típkom..
Jasne, poznám, dosť známa kapela, úžasná speváčka, takýto druh hudby milujem, Stand my ground je moj naj song od nich. A nesmiem zabudnúť na Mother Earth.
super skupina a naživo až priam hypnotizujúca, ale to možno bude aj zásluha sharon a pesničiek sa mi páči naozaj dosť...povedzme, our solemn hour, stand my ground, Mother Earth a tak by som mohol pokračovať
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
v dobrom.....
Deceived me right from the start
You showed me dreams
I wished they'd turn to real
You broke a promise
And made me realise
It was all just a lie
WT pocuvam, ked ma chyti nejaky goth nalada ale inak v pohode hudbaa, pre mna skor taka relaxacna
Nazivo boli sice trosku umeli, ale ajtak ich mam rad.
ale o tom ze by mali byt na Slovensku zatial neviem....