ja by som ho zaskatulkoval: Bud ho nenavidis, alebo milujes v jeho rape nachadzam presne to, co kedysi u oriona a to je hlbka textu. zacina ma ale nudit v kazdom tracku pocuvat aky su hight, silny, bohaty, najlepsi... vlad to rapovat nemusi, krici to z textu samo. dalsia vec je ze vlad ma vzdy o com pisat a neopakuje sa ako niektori. aj koli tymto dovodom ma napriklad nove KF trocha sklamalo. tesi ma ze HHop netvoria len party treky, ako by to mohlo na prvy pohlad vyzerat, ale vydavaju sa este i songy s pointou. 518518518
presne presne toto rep ktory ma hlbku ktory nie su len kecy nadtymto sa musis zamislat .... takysto mam svojom okoli ludi ktory to nechapu lebo pozeraju na rap tvorbu povrchne ( inak v svk mi dost tento typ rapu chyba).
ak niekto vravi ze rap nieje umenie ... ked si vypocujeme album pozreme bootleg je mi jasne ze w518 je umelec s velkym U.
to peter: hmm...nechapem ako ti nazov moze stacit... ten nazov je zaujimavy a urcite ne prijebany
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
dobre robis... tento styl nie je urceny pre povrchnych pozerov
podla seba sudim teba???
pozer je to posledne slovo, pod akym by si ma hladal mily chlapce
ak niekto vravi ze rap nieje umenie ... ked si vypocujeme album pozreme bootleg je mi jasne ze w518 je umelec s velkym U.
to peter: hmm...nechapem ako ti nazov moze stacit... ten nazov je zaujimavy a urcite ne prijebany
gorila a architekt su 2 opozitne casti svojho JA..
gorila je to zviera v tebe co ta nuti konat impulzivne,co ti dodava energiu
architekt je ta precizna cast ktora minimalisticky zvazuje rozhodnutia, vypocitava tempo , urcuje rozmery....